Ovulasyon

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.853
736
43
36
Kızlar dün aşırı bir istek vardı bende normalde olmaz o zaman anladım yumurtlama ama test yaptım bu şekil pik değil sanırım tam yarın vs olurmu tecrübeli olanlar yorumlar mi

Eklentiler

• 17184499737864833913234379598901.webp
    17184499737864833913234379598901.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar dün aşırı bir istek vardı bende normalde olmaz o zaman anladım yumurtlama ama test yaptım bu şekil pik değil sanırım tam yarın vs olurmu tecrübeli olanlar yorumlar mi
Canım sen gün aşırı değerlendir sonuçta çift işaret var ne zaman yani gün içinde ne zaman pik olacağını bilemezsin değerlendir gitsin rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼

Canım sen gün aşırı değerlendir sonuçta çift işaret var ne zaman yani gün içinde ne zaman pik olacağını bilemezsin değerlendir gitsin rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼
Tamam canım saolasin kaynanam geldi napion dedi bende liste etmişim dedim böle böle bayram gecesi olmazmış günah mis böyle bir şey varmı gerçekten

Tamam canım saolasin kaynanam geldi napion dedi bende liste etmişim dedim böle böle bayram gecesi olmazmış günah mis böyle bir şey varmı gerçekten
Tövbeler olsun ne alaka be bayram olması abdest almıyormusun sanki kaynana ya ne söylersin sen be canım keşke demeseydin

Ne bilim canım öle kötü biri değildir çok severim annemden farkı yok bende testin ne işe yaradığını anlattım
Kuzum tabi kötü demem de yani hani verdiği cevap şey geldi ne bileyim🙃 bak dün değerlendirdiysen bu gece geç vakitte değerlendir gün aşırı da yapabilirsin bir gün boşluk bırakarak ama riske atma derim. Geç vakitte yap dememin amacı spermin yoğunluğu artsın diye aman sen yap gitsin bacım Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Kuzum tabi kötü demem de yani hani verdiği cevap şey geldi ne bileyim🙃 bak dün değerlendirdiysen bu gece geç vakitte değerlendir gün aşırı da yapabilirsin bir gün boşluk bırakarak ama riske atma derim. Geç vakitte yap dememin amacı spermin yoğunluğu artsın diye aman sen yap gitsin bacım Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallahhaklisi
Anladım haklısın oda üstü kapalı söyledi zaten de bende beklemiyordum böyle demesini tabi ilkez beraber kalıyoruz bayramdan sonra gidecekte sasirdim zaten bende dün değerlendirdim ama bugun bilemedim

Back
X