Testinin resmi var mı catlamıştır yumurta17 sinde test pozitif 18 sabah ve akşam yok oldı çizgi neden acaba bu arada dün ilişki oldu bugün de deneyeceğiz
En soldaki bugün akşamTestinin resmi var mı catlamıştır yumurta
Görmüştüm sizin testlerinizi şimdi hatırladım sondaki pik gün bugunu de değerlendirseniz iyi olurEn soldaki bugün akşam
Bugün eşimden dolayı olmadı artk nasip dün değerlendirdkGörmüştüm sizin testlerinizi şimdi hatırladım sondaki pik gün bugunu de değerlendirseniz iyi olur
Bende sadece pik günü değerlendirdim oldu nasipBugün eşimden dolayı olmadı artk nasip dün değerlendirdk
İnşallah bizede nasip olurrBende sadece pik günü değerlendirdim oldu nasip
Amin inşallah 10 güne belli olurİnşallah bizede nasip olurr
2 gündür sabahları bulantıyla uyanıyorm bu kadar erken belirti olmaz büyük ihtimalle artk olsn diye heyecandan stresten oluyo sanırım yaAmin inşallah 10 güne belli olur
Bencede olmaz herhalde bende bi bacak ağrısı oldu ama yumurtlamadan 7 gün sonra belirti miydi bilemiyorum2 gündür sabahları bulantıyla uyanıyorm bu kadar erken belirti olmaz büyük ihtimalle artk olsn diye heyecandan stresten oluyo sanırım ya
Sadece pik gününü mü değerlendirdiniz başka gün değerlendirmediniz miBende sadece pik günü değerlendirdim oldu nasip
Hayır şöyle yani pikten sonra 1 10 gün kadar sonra birlikteliğim olduSadece pik gününü mü değerlendirdiniz başka gün değerlendirmediniz mi
Bugün akşam test yeniden köyü çıktıGörmüştüm sizin testlerinizi şimdi hatırladım sondaki pik gün bugunu de değerlendirseniz iyi olur
Bugün değerlendirdk hatta sonrasınds yaptm testi 17 si çok netti 18 inde silindi şimdi tekrar koyulaştı ondan kafam karıştıDaha çatlama olmamış değerlendir bence yarın öğlende yap bakalım silikltşecek mi
Sıvı alımından dolayıda seyrekleşiyor diyorlarBugün değerlendirdk hatta sonrasınds yaptm testi 17 si çok netti 18 inde silindi şimdi tekrar koyulaştı ondan kafam karıştı
Anladm takip etmeye devam bakalmSıvı alımından dolayıda seyrekleşiyor diyorlar
Bugunu es geçme ama pik halaAnladm takip etmeye devam bakalm
Bugünü değerlendirdk sonrasında test aklıma geldi ilişkiden 1 1.5 saat sonra yaptm testiBugunu es geçme ama pik hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?