Ovülasyon

leey

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
473
129
18
27
Merhabalar testimi yorumlayabilir misiniz acaba yumurtlama olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7082.webp
    IMG_7082.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 99
Merhabalar testimi yorumlayabilir misiniz acaba yumurtlama olabilir mi
Yumurtlama günümüz aynı sayılır bende ilk Salı günü pik gördüm dün de pike yakındı hatta pinti yine bakalım bugün çatlayacak mı iki gündür değerlendiriyoruz inşallah tutar

Yumurtlama günümüz aynı sayılır bende ilk Salı günü pik gördüm dün de pike yakındı hatta pinti yine bakalım bugün çatlayacak mı iki gündür değerlendiriyoruz inşallah tutar
Ay ben bugün hacamat yaptırdım ama ya yarın değerlendirebilirim ancak🤦🏼‍♀️

Bugün test yaptınız mı çatlamış mı

Tabiki olur canım edelim bugün ki ovalüsyon testim silikleşmişti catlama dedim bugüne bakalım şu önümüzdeki iki günü de değerlendiririm 😊
Benim testim bu şekilde bugün çatlama olmuş mu sizce

Eklentiler

• IMG_7095.webp
    IMG_7095.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 64
Tabiki olur canım edelim bugün ki ovalüsyon testim silikleşmişti catlama dedim bugüne bakalım şu önümüzdeki iki günü de değerlendiririm 😊
Ben bir tek bugünğ değerlendirebildim önğmüzfeki günlerde de müsait olamayacağız değerlendiremicem malesef

Ben bir tek bugünğ değerlendirebildim önğmüzfeki günlerde de müsait olamayacağız değerlendiremicem malesef
Olsun canım Allah nasip etmişse tek degerlendirmeyle oluyor zaten inşallah bu ay güzel haberler alırız

Testte çok erken pik gördüm normalde pcoslular daha geç yumurtluyor diye biliyorum. Gerçi ben hayır macunu kullandım adet bitince bir hafta kadar bide doktor klomen verdi onu kullandım o yüzden erken yumurtlamış olabilir miyim acaba
Ondan da olabilir ama her pcos aynı deil pcos olup erken yumurtlayan da var hatta adeti düzenli olan da

Back
X