Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik mi gordunuz daha once? Pik gordukten sonra bunlari yaptiysaniz catlamis demek.Hanımlar sırasıyla 2 gün öncesi, dün ve bugün yaptığım ovülasyon testlerini paylaşıyorum. Çatlamış mı sizce bir bakar mısınız
3 gün öncesine kadar çoook daha silikti 3 gündür bu kadar koyulaşmaya başladı ama adetimin17. Günü artıkPik mi gordunuz daha once? Pik gordukten sonra bunlari yaptiysaniz catlamis demek.
Yoksa henuz yumurtlama gözükmüyor. Boyle silik cıkması bir sey ifade etmez
Duzenli midir adetin? Kac gunde bir oluyosun?3 gün öncesine kadar çoook daha silikti 3 gündür bu kadar koyulaşmaya başladı ama adetimin17. Günü artık![]()
29-30 günde bir düzenlidir aslındaDuzenli midir adetin? Kac gunde bir oluyosun?
O zaman hala pik görmedim sanırımCanım pik görmen için t nin c kadar koyu veya daha koyu çıkması gerekir ovulasyon denebilmesi için
Benim gecen ay bu sekilde koyuluk vardi bir gun sadece sonra siliklesti, yumurtlama olmadi sandim ama doktor catlamis soldan dedi. Hic anlamiyorum bu testlerdenHanımlar sırasıyla 2 gün öncesi, dün ve bugün yaptığım ovülasyon testlerini paylaşıyorum. Çatlamış mı sizce bir bakar mısınız
Daha önce farklı bir marka kullanmıştım yumurtlama olmadığı zaman çoook çoook silik çizgi çıkardı bu testler ise adetim bittiğinden beri gayet kalın belirgin çizgi çıkartıyor bende anlamıyorum koyuluğuna göre yorumluyorum işte doğruysa o daBenim gecen ay bu sekilde koyuluk vardi bir gun sadece sonra siliklesti, yumurtlama olmadi sandim ama doktor catlamis soldan dedi. Hic anlamiyorum bu testlerdenmarkaya gore degisiyor mu acaba mesela benim ince çizgi cikiyor kalin cikmiyor boyle
Markasi ne canim bunun, ben bir gebenin günlüğü kullandimDaha önce farklı bir marka kullanmıştım yumurtlama olmadığı zaman çoook çoook silik çizgi çıkardı bu testler ise adetim bittiğinden beri gayet kalın belirgin çizgi çıkartıyor bende anlamıyorum koyuluğuna göre yorumluyorum işte doğruysa o da
İnnovita bu ilk kez aldım bendeMarkasi ne canim bunun, ben bir gebenin günlüğü kullandim
Benim 24uncu günde pik gördüm 25inci günde çatlaması sizinde belki geç oluyodurİnnovita bu ilk kez aldım bende
Şu testlerle hiç göremeyecek gibi hissetmeye başladım şu an 19.gün testler aynı görseldeki gibi halaBenim 24uncu günde pik gördüm 25inci günde çatlaması sizinde belki geç oluyodur
Dediğim gibi bekleyin birde benim az akintim kaşıklar agri olmuştu normalde her akşam saat 17gibi yapıyordum belirtiler olunca ogun akşam saat 9dada yaptım bi baktım pik ertesi gün 17de yaptım silikti ogun 9da yapmasaydım kimbilir piki kacircaktimŞu testlerle hiç göremeyecek gibi hissetmeye başladım şu an 19.gün testler aynı görseldeki gibi hala
Evet o da geliyor aklıma günde 1 sefer yapmayla kaçırmış da olabilirim, 3-4 gündür kasık ağrılarım oldu ama geçtiDediğim gibi bekleyin birde benim az akintim kaşıklar agri olmuştu normalde her akşam saat 17gibi yapıyordum belirtiler olunca ogun akşam saat 9dada yaptım bi baktım pik ertesi gün 17de yaptım silikti ogun 9da yapmasaydım kimbilir piki kacircaktim
Evet kimisinin bikac saatte gelebiliyorum çünkü benim 17de silikkken 21de piktu ertesi gün yine silikti elimizde fazla test varsa akşamda yapin isterseniz yada benim gibi sizde geç yumurtlayan olabilirsiniz ben 30 31 günde oluyorumEvet o da geliyor aklıma günde 1 sefer yapmayla kaçırmış da olabilirim, 3-4 gündür kasık ağrılarım oldu ama geçti