• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

mrl1510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
8
0
1
26
Kızlar ovulasyon günüm bu ayın 13 ydü eşim şehir dışında çalışıyor 14nde beraber oldukovulasyondan bir gün sonra hamile kalabilirmiyim

Kızlar ovulasyon günüm bu ayın 13 ydü eşim şehir dışında çalışıyor 14nde beraber oldukovulasyondan bir gün sonra hamile kalabilirmiyim
Canım kalma ihtimalin var çatlama gününe denk getirmişsin zaten bugün yarın test yapman gerekiyor öğreniriz zaten kalmışmısın kalmamışmısın 😀

Ayyy inşallah rica ediyorum gören herkes çok dua etsin ben herkes için ediyorum

Canım kalma ihtimalin var çatlama gününe denk getirmişsin zaten bugün yarın test yapman gerekiyor öğreniriz zaten kalmışmısın kalmamışmısın 😀
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz adetim bittiği günden beri her gün düzenli test yapıyorum fakat pik oldu mu olmadı anlayamadım sizde nedir döngümün 20. Günü ama hala iki koyu çizgi olmadı ilk defa yapıyorum

Eklentiler

• IMG_4614.webp
    IMG_4614.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz adetim bittiği günden beri her gün düzenli test yapıyorum fakat pik oldu mu olmadı anlayamadım sizde nedir döngümün 20. Günü ama hala iki koyu çizgi olmadı ilk defa yapıyorum
Canım hergün aynı saatlerde yapmaya gayret et ve sıvı alımını kes ben hergün 11 de yaptım su içmedim bide bu labaquikler çoğu kişide ve bendede gördüm çok çok kırmızı olmuyor birinci çizgiye yakın oluyor saatlerin çok farklı gördüğüm kadarıyla

Canım hergün aynı saatlerde yapmaya gayret et ve sıvı alımını kes ben hergün 11 de yaptım su içmedim bide bu labaquikler çoğu kişide ve bendede gördüm çok çok kırmızı olmuyor birinci çizgiye yakın oluyor saatlerin çok farklı gördüğüm kadarıyla
Genelde saat 11 de yaptım bende bazı günler günde iki defa yaptım ama en koyu hali bugün oldu teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸

Merhaba Çift çizgi çıktığı gün ve sonraki gün mü değerlendirmek gerekiyor. Silikleşmeye başladığı günlerde de değerlendirmemiz gerekiyor mu

Eklentiler

• IMG_D2480066-1E16-4E6D-8CCE-0FEA850A7184.webp
    IMG_D2480066-1E16-4E6D-8CCE-0FEA850A7184.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 12
Back
X