• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
115
31
13
26
Tek test yaptım 3 aydır yapıyorumm hep 14. Gün koyunoluyordu bu ay sadece 14. Gün yaptım hep aynı gün mü yumurtlamış her ay bu arada pik mi kızlar

Eklentiler

• IMG_3275.webp
    IMG_3275.webp
    10 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3276.webp
    IMG_3276.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
Evet pik bu görüntü
Ortadakini aynı saatte olsun diye dışard yapmıştım o yüzden peçeteye sarınca bi kısmı çıkmış birşey değdi çantada galiba çatlama olmuş mu en sondaki bugün

Eklentiler

• IMG_D01F4570-DFDF-4889-A536-B136D8BF1909.webp
    IMG_D01F4570-DFDF-4889-A536-B136D8BF1909.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 16
Ortadakini aynı saatte olsun diye dışard yapmıştım o yüzden peçeteye sarınca bi kısmı çıkmış birşey değdi çantada galiba çatlama olmuş mu en sondaki bugün
Merhaba aradaki pek en son yaptığınızda da çatladığını gösteriyor silinmeye başlamış

Rica ederim. Bugünden önceki günleri değerlendirdiniz mi bugün de değerlendirin ve yarın da.
Şöyle diyeyim cuma değerlendirdimm …….cumartesi boştu ilk testimi cumartesi yaptım en yukardaki

(sonra pazar geceyide değerlendirdim 2. Test yani o yarısı olmayan pazara ait)
bugün zaten pazartesi bugünki test de silik çıktı işte

Rica ederim. Bugünden önceki günleri değerlendirdiniz mi bugün de değerlendirin ve yarın da.
Şuan bazen değerlendirmeye biliyorummbugğnden eminndeğilim şehir dışındayız ama yinede dünkü değerlendirme denk gelirmi acaba

Back
X