Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallaSöylediğiniz belirtileri yaşadım hamile olduğumu ögrendim sizin belirtileriniz de bunu gösteriyor inşallah hamilesinizdir![]()
Ayyyyy inşallaaaaaaBence siz hamilesiniz ya
Benımde adetımın 7 . Günü pık olduk bu gunle 3 gündür cızgı çok koyu tek olan bu gun dıgerlerıde dün ve dıger gününKızlar ovulasyon testim 4 gün çift çizgi çıktı ara ara miğde bulantılarım ve sağ kasık agrım var yorumlar mısınız lütfen
Bnımde ovulosyonum 4 gündür cıft cızgı çıkıyordu idrar testınde pozıtıf çıktı gebelık az önce acılden gırıp baktırdım 244.1 hamıleyımKızlar ovulasyon testim 4 gün çift çizgi çıktı ara ara miğde bulantılarım ve sağ kasık agrım var yorumlar mısınız lütfen
Canım şöyle soylıyım bn 21 mart'ta adet oldum zandettım ama o yerleşme kanamasıymıs normal adet gıbı sürdü bnım 4. Gün leke seklınde geldı sonra 26 mart'ta ovulosyon test yaptım test control cızgısınden çok asırı koyuydu ve bu gunle 4 gündür çok koyu ovulosyonum bu gün idrar testı yaptım ve 3. Dk da pozıtıf gördüm hemen acıle gıttım kanda baktırdım beta 244.1 çıktı bnde hıc bır belırtı vermedı ve bn geçen ay 24 Şubat'ta spıral vardı onu cıkarttım allahım çok şükür nasıp ettıAma Ovulasyon testim 4 gündür çift çizgi çıkmadan önce erken gebelik yapmıştm negatifti yanı 6 gün önce
Geç döllenmedir kan verinEki Görüntüle 3724492 Kızlar adetim 9 gün gecikti, normal test yaptım bugün ilk idrarımda, sonuç bu. Adetim çok geciktiği için çizginin daha belirgin olması gerekmez miydi? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim