Gebeliğe Hazırlık Ovulasyona bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Kızlar merhaba, bu markayı ilk kez kullanıyorum. Teste 9. Gün başladım, bugün 14. Gün. Bugün yaptığım test diğer günlere göre koyu çıktı ama C kadar koyu değil. Normalde 30-31 günde bir adet oluyorum ve önceki yaptığım ovu testlerine göre 17-18. Gün pik görüyordum. 14. Gün yani Bugünkü koyuluğa göre yumurtlamam sizce ne zaman olur ?

Eklentiler

• B0849744-E973-4A34-B3F1-AC01E8E921A8.webp
    B0849744-E973-4A34-B3F1-AC01E8E921A8.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar merhaba, bu markayı ilk kez kullanıyorum. Teste 9. Gün başladım, bugün 14. Gün. Bugün yaptığım test diğer günlere göre koyu çıktı ama C kadar koyu değil. Normalde 30-31 günde bir adet oluyorum ve önceki yaptığım ovu testlerine göre 17-18. Gün pik görüyordum. 14. Gün yani Bugünkü koyuluğa göre yumurtlamam sizce ne zaman olur ?
Daha pik olmamış ama yapmaya devam edin yakında olur

2 gune bir dgerlendrirsen bu testlere gerek kalmaz aslında
Ama yine de yumurta çatlaması açısından değerlendirmek de bilerek iyi oluyor, biz düzenli de denedik fakat yumurta catlamasini değerlendirdiğimiz ay tuttu ☺️ bazen 2 günde bir ilişki de yapamıyor insan yoruluyor, psikolojik olarak etkileniyor bence bilemiyorum kişiden kişiye değişir ama kendi tecrübem bu yönde 😂

Ben de aynı şekilde ovulasyon testi yapmıştım akşam saatlerinde yaptığımda daha koyu çıkmıştı ertesi gün de siliklestigini görünce degerlendirmistik

Bir iki güne pik olur ❤️ Allah gönlünüze göre versin 🥰

Evet canm bu bildiğin yumurtlama😻24-36 saate yumurtan çatlar değerlendir bu gunlerini
Ayyy çok heyecanlandım geçen ay farklı marka ile yapmıştım bu kadar net pik görememiştim. Silikleşene kadar değerlendirmem gerekiyor değil mi? Silikleştikten sonra mı? Bu kısmı beni çok karıştırıyor yahu

Ayyy çok heyecanlandım geçen ay farklı marka ile yapmıştım bu kadar net pik görememiştim. Silikleşene kadar değerlendirmem gerekiyor değil mi? Silikleştikten sonra mı? Bu kısmı beni çok karıştırıyor yahu
Zaten şuan yumurtlama olmadı daha yakın zamanda olacak demek. T çizgisi siliklesince yumurta çatlamış demektir. Muhtemelen yarn çatlar ama bu süre iki günü de bulabiliyoonun için sen test yapmyaya devam et canm. Ben piki görmeden önceki günleri de değerlendirmiştim. 5 gün üst üste ilişki yaşamıştım. Ama sen içine sinmiyosa catladiktan sonra ilişkiye gir. Kimyasal gebelik vs. Riski olmasın istiyosan. Orası sana kalmış artik

Zaten şuan yumurtlama olmadı daha yakın zamanda olacak demek. T çizgisi siliklesince yumurta çatlamış demektir. Muhtemelen yarn çatlar ama bu süre iki günü de bulabiliyoonun için sen test yapmyaya devam et canm. Ben piki görmeden önceki günleri de değerlendirmiştim. 5 gün üst üste ilişki yaşamıştım. Ama sen içine sinmiyosa catladiktan sonra ilişkiye gir. Kimyasal gebelik vs. Riski olmasın istiyosan. Orası sana kalmış artik
Kuzum İlişkimiz genelde gün aşırı oluyor. O halde ben bugün piki gördüğüme göre 3 gün boyunca değerlendireyim

Kimyasal gebelikle ilişki gününün bir alakası yok asılsız yorumlarla kafa karıştırmayın.polikistik over durumu, Yumurta veya sperm kalitesine göre kimyasal olacaksa olur onun önüne hiç bir şekilde geçemez.

Yarın büyük ihtimal olacaktır canım bugünü de değerlendirin ama

Back
X