Ay İnşallah tutmuşturDarısı başıma diyeyim bayram hediyesi olur.
Merhaba kızlarKesinlikle bekliyorum hayırlı haberlerini
Kuzum belirtiye takılma Nolur çünkü hiç ummadığı anda oluyor.Merhaba kızlaryumurtlamamdan bu yana 11. Gün . Pazar günü adet tarihim. O günden bu yana kendimde gördüğüm eğer psikolojik değilse yumurtlama günümden itibaren kasık ağırlarım ve o günden beri hiç kesilmeyen akıntılarım var. Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılar giriyor. Geçen haftaya kadar yumurtlama akıntısı gibi jel gibiydi. Şu bir haftadır beyaz kremsi bir akıntım var. Bugünde çok hafiften sarıya dönmüş gibi akıntı. Benim normalde yumurtlama çatladıktan sonra akıntım kesilir adete 2-3 gün kala jel gibi başlardı adetin habercisi olarak. Ama bu kez hiç kesilmedi. Kendimde gördüğüm tek fark bu kasık ağrısı ve akıntı. Ha bir de göğüslerim gergin ve uçları çok acıyor. Göğüs ağrısı normalde o da adetten 2-3 gün önce başlardı bu kez 6 gün önce hissettim. Ya da kendimi çok dinledim bütün bunlar psikolojik bilemedim. Bu belirtiler sizce ne durumda kızlar? Test yapmaya korkuyorum adetime henüz 3 gün var
Tabikide belirti de olabilir ama olmayadabilir vücudunu tanıyan sensinMerhaba kızlaryumurtlamamdan bu yana 11. Gün . Pazar günü adet tarihim. O günden bu yana kendimde gördüğüm eğer psikolojik değilse yumurtlama günümden itibaren kasık ağırlarım ve o günden beri hiç kesilmeyen akıntılarım var. Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılar giriyor. Geçen haftaya kadar yumurtlama akıntısı gibi jel gibiydi. Şu bir haftadır beyaz kremsi bir akıntım var. Bugünde çok hafiften sarıya dönmüş gibi akıntı. Benim normalde yumurtlama çatladıktan sonra akıntım kesilir adete 2-3 gün kala jel gibi başlardı adetin habercisi olarak. Ama bu kez hiç kesilmedi. Kendimde gördüğüm tek fark bu kasık ağrısı ve akıntı. Ha bir de göğüslerim gergin ve uçları çok acıyor. Göğüs ağrısı normalde o da adetten 2-3 gün önce başlardı bu kez 6 gün önce hissettim. Ya da kendimi çok dinledim bütün bunlar psikolojik bilemedim. Bu belirtiler sizce ne durumda kızlar? Test yapmaya korkuyorum adetime henüz 3 gün var
İnşallah olur yavvKuzum belirtiye takılma Nolur çünkü hiç ummadığı anda oluyor.İNŞALLAH vardır sana bayram şekeri olur
Adetim gelmezse Bayram sabahı 2. Gün geçmiş olacak o gün yapayım mı ki. Bayramın bittiği gün de 6 gün geçmiş olacak ne zaman yapsam doğru sonucu alırım ki yaTabikide belirti de olabilir ama olmayadabilir vücudunu tanıyan sensinistersen adetinin geçmesini bekle istersen de 1 2 güne test yapabilirsin.
Zaten yumurtla üzerinden 11 gün geçmiş canım. 12. Günde silikte olsa çıkıyo erken gebelikte. Ama istersen daha koyu çizgiler görmek istiyorum dersen dediğin gibi yapAdetim gelmezse Bayram sabahı 2. Gün geçmiş olacak o gün yapayım mı ki. Bayramın bittiği gün de 6 gün geçmiş olacak ne zaman yapsam doğru sonucu alırım ki ya
Çizgi görsem yeterZaten yumurtla üzerinden 11 gün geçmiş canım. 12. Günde silikte olsa çıkıyo erken gebelikte. Ama istersen daha koyu çizgiler görmek istiyorum dersen dediğin gibi yap
Bak bu benim 12. Günde yaptığım test. Çok silikti ama durdukça daha da koyulaşır. Varsa cikiyo yani ama yine de sen bilirsin tabi hayal kırıklığı da çok kötü birşey. İnşallah gönlünce olsn hersey. Bayram seginci yaşatsın AllahÇizgi görsem yeteruzun zamandır deniyoruz biraz yorgunluk var artık
Testi göremedim gülüm bu arada erken gebelik mi kaset test miydiBak bu benim 12. Günde yaptığım test. Çok silikti ama durdukça daha da koyulaşır. Varsa cikiyo yani ama yine de sen bilirsin tabi hayal kırıklığı da çok kötü birşey. İnşallah gönlünce olsn hersey. Bayram seginci yaşatsın Allah
Çizgi görsem yeteruzun zamandır deniyoruz biraz yorgunluk var artık
Nedense yükleyemedim canım ya. Erken gebelik testiTesti göremedim gülüm bu arada erken gebelik mi kaset test miydi
Bekleyeceğim canım bayram sabahı yapacağım ya da perşembeNedense yükleyemedim canım ya. Erken gebelik testi
Daha garanti olur tabi. Haber et buraya daBekleyeceğim canım bayram sabahı yapacağım ya da perşembe
Ay haber etmez miyim hiiiççç eğer gebeysem zaten daha ana rahmine düşmeden başlangıçtan beri haberdarsınızDaha garanti olur tabi. Haber et buraya da
Haklısın vallaAy haber etmez miyim hiiiççç eğer gebeysem zaten daha ana rahmine düşmeden başlangıçtan beri haberdarsınız
Çok teşekkür ederim yaa çok iyi moral oluyor inşallah ge be yim diye yazabilirimHaklısın vallaolsun seninle burda bizde heyecanlanıyoruz aynı yollardan bizde geçtik
Merakla bekliyorum canım bendeÇok teşekkür ederim yaa çok iyi moral oluyor inşallah ge be yim diye yazabilirim
Kuzum ben bugün dayanamadım test yaptım ilk idrarım değildi negatif. Yani yaptıktan yarım saat sonra felan çöpe atmak için tekrar baktım çok hafif hayali çizgi belirmiş ama negatif sanırım. Yarın adet günümMerakla bekliyorum canım bende
Cikmasi lazımdı ya bugün 14. Gün sanırımKuzum ben bugün dayanamadım test yaptım ilk idrarım değildi negatif. Yani yaptıktan yarım saat sonra felan çöpe atmak için tekrar baktım çok hafif hayali çizgi belirmiş ama negatif sanırım. Yarın adet günümgebelik olsaydı silikte olsa çıkardı sanırım
Bugün 13. Gün canım yarın adet günüm . Normal testti. Yarın adet olmazsam bayram sabahı ilk idrarla tekrarlayayım o zaman. Üzüldüm yav. Hayali çizgiyi görünce biraz umutlanmadım değil ama bilmiyorumCikmasi lazımdı ya bugün 14. Gün sanırımerken gebelik mi yapmistin. Yine de umudunu kaybetme yarına kadar bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?