Bı atabilir misin testini. Ya belki kaset test için erken bı süredir. Bı de erken gebelik yap istersenBugün 13. Gün canım yarın adet günüm . Normal testti. Yarın adet olmazsam bayram sabahı ilk idrarla tekrarlayayım o zaman. Üzüldüm yav. Hayali çizgiyi görünce biraz umutlanmadım değil ama bilmiyorum
Kuzum yarım saat sonra gördüm belli belirsiz çoookkkkk zor görülüyor sonradan çıktığı için geçersiz diye attım çöpeBı atabilir misin testini. Ya belki kaset test için erken bı süredir. Bı de erken gebelik yap istersen
Erken gebelik testi de aldım ama test açık çıktı ortası tam kapalı değildi yine de yaptım ama kontrol çizgisi bile çıkmadı bozuktu sanırım test. Yarın adet olmazsam En iyi bayram sabahı ilk idrarla tekrar yapayımBı atabilir misin testini. Ya belki kaset test için erken bı süredir. Bı de erken gebelik yap istersen
Valla işte şimdi ne desem boş sen en iyisini adetinin geçmesini bekleKuzum yarım saat sonra gördüm belli belirsiz çoookkkkk zor görülüyor sonradan çıktığı için geçersiz diye attım çöpe
Tamam canımmValla işte şimdi ne desem boş sen en iyisini adetinin geçmesini bekle
İyi bayramlaaarValla işte şimdi ne desem boş sen en iyisini adetinin geçmesini bekle
İyi bayramlar canmmmİyi bayramlaaarben bugün gebelik testi yapmayı beklerken adet oldum kuzum haber veriyim dedim nasip değilmiş bu ay
Merhaba canımmm 1 ay sonra yeniden merhabaİyi bayramlar canmmmnasıl değilmiş kuzum hiç uzulmek yok bu ay olmadı diğer aya inşallah Birgün elbet olacak
Yani umutlandırmak da istemiyorm ama bence bu defa varMerhaba canımmm 1 ay sonra yeniden merhababen sanırım güzel haberlerle geldim. Testime bakar mısın . Akşam 7 de yaptım çok fazla sıvı almıştım. Foto da biraz gölge gibi çıkmış ama Gerçekte hafif pembe görünüyor. Sabah ilk idrarla tekrarlayacağım. Ne diyorsun var mı senceeee
Bunu da az önce yaptım biraz daha pembeleştiYani umutlandırmak da istemiyorm ama bence bu defa varşimdi tekrarla daha koyu çıkarsa vardir
Ay bu teste güvenemeyip başka normal test yaptım. Ge be yimmmmYani umutlandırmak da istemiyorm ama bence bu defa varşimdi tekrarla daha koyu çıkarsa vardir
Hahahah hayırlı olsun canmm çok sevindim senin adınaAy bu teste güvenemeyip başka normal test yaptım. Ge be yimmmm
Çok teşekkür ederim canımmm pazartesi adet günüm. O sabah tekrar bi test yapıp koyulaşmayı görüp ardından kan testine gideceğimHahahah hayırlı olsun canmm çok sevindim senin adınahemen kan vercek misin
Güzel haberlerini bekliyorum o haldeÇok teşekkür ederim canımmm pazartesi adet günüm. O sabah tekrar bi test yapıp koyulaşmayı görüp ardından kan testine gideceğim
Zaten nedense test yapar yapmaz taa eski konuşmalarımıza dönüp sana haber veresim geldiGüzel haberlerini bekliyorum o halde
Bir minik mercimek geliyor kuzum çok şükürGüzel haberlerini bekliyorum o halde
Maşallah canm allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahBir minik mercimek geliyor kuzum çok şükür
Çok teşekkür ederimmm kuzum sağlıcakla kal inşallahMaşallah canm allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhayırlı olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?