Ovulasyona bakarmisiniz

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba ovulasyon takip ediyorum ama gebelik olusmadi malesef adete 14 gun var bittikten sonra hemen basladim ama bugun 12 de yaptim bu sekilde cikti devam mi edelim daha olmadimi yumurtlama

Eklentiler

• 16356725781273404276615815472653.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba ovulasyon takip ediyorum ama gebelik olusmadi malesef adete 14 gun var bittikten sonra hemen basladim ama bugun 12 de yaptim bu sekilde cikti devam mi edelim daha olmadimi yumurtlama
Henüz olmamış yapmaya devam edin

Kaçıncı günü bugün daha olmamis ama devam edin olur inşAllah

9.gun takvime gore bugun yumurtlama günü ama umudum kalmadi.cidden cok yoruldum asilama tutmadi hersey temiz ama olmuyor

Bu konuyla ilgili doktora gittiniz mi? Benim de olmuyordu bazen yumurtlama. Değerlerime baktırdım. Prolaktin değerim yüksek çıktı. O da yumurtlamayı engelliyor. Bi doktora görün derin ben. Ya da en basitinden sağlık ocağından hormon testlerine baktır. Prolaktin 50 üstüyse sorun var

Adet zamaninda yapilan testlerden Bahsediyorsunuz degilmi

Adet zamaninda yapilan testlerden mi bahsediyorsun

kizlar selam..benim ovulasyon testlerimi de yorumlar misiniz... hala denemeye devam etmek gerekir mi. 18.gun bugunki.

Eklentiler

• img1635686674167.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 41
kizlar selam..benim ovulasyon testlerimi de yorumlar misiniz... hala denemeye devam etmek gerekir mi. 18.gun bugunki.
15 yumurtlama gozukuyor ins olur sennde

Merhaba peki benim pik oldu mu yoksa kuruma çizgisi mi canım skldı yamaçsan pik olmuyor mu

Eklentiler

• 9E2EEE7C-9824-4DE2-997E-4424E4D48A03.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…