Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz olmamış yapmaya devam edinMerhaba ovulasyon takip ediyorum ama gebelik olusmadi malesef adete 14 gun var bittikten sonra hemen basladim ama bugun 12 de yaptim bu sekilde cikti devam mi edelim daha olmadimi yumurtlama
Kaçıncı günü bugün daha olmamis ama devam edin olur inşAllahMerhaba ovulasyon takip ediyorum ama gebelik olusmadi malesef adete 14 gun var bittikten sonra hemen basladim ama bugun 12 de yaptim bu sekilde cikti devam mi edelim daha olmadimi yumurtlama
Bu konuyla ilgili doktora gittiniz mi? Benim de olmuyordu bazen yumurtlama. Değerlerime baktırdım. Prolaktin değerim yüksek çıktı. O da yumurtlamayı engelliyor. Bi doktora görün derin ben. Ya da en basitinden sağlık ocağından hormon testlerine baktır. Prolaktin 50 üstüyse sorun varMerhaba ovulasyon takip ediyorum ama gebelik olusmadi malesef adete 14 gun var bittikten sonra hemen basladim ama bugun 12 de yaptim bu sekilde cikti devam mi edelim daha olmadimi yumurtlama
Adet zamaninda yapilan testlerden mi bahsediyorsunBu konuyla ilgili doktora gittiniz mi? Benim de olmuyordu bazen yumurtlama. Değerlerime baktırdım. Prolaktin değerim yüksek çıktı. O da yumurtlamayı engelliyor. Bi doktora görün derin ben. Ya da en basitinden sağlık ocağından hormon testlerine baktır. Prolaktin 50 üstüyse sorun var
Adetin 3. günü yaptırmıştım önce. Sonrakileri normal zamanda yaptırdım. Adet günü olması şart değil diye biliyorumAdet zamaninda yapilan testlerden mi bahsediyorsun
Hepsitemiz benim ama olmuyor isteAdetin 3. günü yaptırmıştım önce. Sonrakileri normal zamanda yaptırdım. Adet günü olması şart değil diye biliyorum
Merhaba ovulasyon takip ediyorum ama gebelik olusmadi malesef adete 14 gun var bittikten sonra hemen basladim ama bugun 12 de yaptim bu sekilde cikti devam mi edelim daha olmadimi yumurtlama
15 yumurtlama gozukuyor ins olur senndekizlar selam..benim ovulasyon testlerimi de yorumlar misiniz... hala denemeye devam etmek gerekir mi. 18.gun bugunki.![]()