Bende de pko var geçen ay senin gibi hep takip ettim köyü çıkmasına rağmen gebelik oluşmadı bu at klomen kullandım dün doktora gittim 15 mm yumurtan büyümüş pazartesi gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi vurcam dedi bence doktora git sendeKızlar bende pco var ve adetin 43. Günü bugün, sizce bu yumurtlama mı yoksa lh hormonum göklere mi çıktı dersiniz
Gerçekten miPko,da ne zaman yumurtlıyacağın belli olmaz maalesef hatta bazı aylarda yumurtlamada olmıyabilir olsada gelişmiyebilir biraz sabır o yüzden,,ama bu testin pik olmuş .
Canım adet olabilsem o bile bir şey benim için, öyle bekliyorum, pik olduğuna bile inanamıyor insan ve valla hala da pik değildir yaaa kesin hormonum şaşmıştır diyorum düşün..Bende de pko var geçen ay senin gibi hep takip ettim köyü çıkmasına rağmen gebelik oluşmadı bu at klomen kullandım dün doktora gittim 15 mm yumurtan büyümüş pazartesi gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi vurcam dedi bence doktora git sende
Ayrıca sen ilaç kullanıyor musun ben glukofen kullanıyorum pko için düzenli olarakKızlar bende pco var ve adetin 43. Günü bugün, sizce bu yumurtlama mı yoksa lh hormonum göklere mi çıktı dersiniz
Bir ara içtim ama benim şekerimi çok düşürdü bıraktım geriAyrıca sen ilaç kullanıyor musun ben glukofen kullanıyorum pko için düzenli olarak
Ben 2 ay adet olmadığım günleri biliyorum glukofen kullandım 3 ay içinde o döngü 45 güne sonra 15 gün gecikmeye sonra da tam gününde geldi hatta çok şaşırdım ilk defa günümde adet oldum çok şükür bakalım bu ay bebiş gelecek miCanım adet olabilsem o bile bir şey benim için, öyle bekliyorum, pik olduğuna bile inanamıyor insan ve valla hala da pik değildir yaaa kesin hormonum şaşmıştır diyorum düşün..
Evet benimde düşürdü doktorum yarim iç dedi bende kırıp yarim içiyorum ve onun sayesinde ilk defa düzenli adet gördümBir ara içtim ama benim şekerimi çok düşürdü bıraktım geri
Testin pik evet inşallah yumurtlamadır değerlendir bu günü hazır piklemişiken,pko plınca gebe kalmıyacağın anlamına gelmez.Evet benimde düşürdü doktorum yarim iç dedi bende kırıp yarim içiyorum ve onun sayesinde ilk defa düzenli adet gördüm
O testin pike yakın pik olduğunda 2side ayni koyulukta olacak,bu arada akıntınada dikkat edeceksinPik eşit oluyor demi ben onu çekmemişim bu çatlamaya yakın olan bir gün önce de aynı olmustu yani pik olunca nasıl oluyo
Evet ikisini aynı koyulukta gördüm canm fark nasıl oluyor biraz daha açıklayabilir misin çok cahilim biliyom:)O testin pike yakın pik olduğunda 2side ayni koyulukta olacak,bu arada akıntınada dikkat edeceksin
yumurtlamada farklı çatlamada farklı olur çünki.
Prdon ben bilge için demiştim ,yanlış alıntı olmuş.Testin pik evet inşallah yumurtlamadır değerlendir bu günü hazır piklemişiken,pko plınca gebe kalmıyacağın anlamına gelmez.
Canım ben çok zayıfım insülin direncine filan da bakıldı ama bir şey çıkmadı sende durum ne? Doktor o yüzden gerek yok dedi bilemedim ki şimdiBen 2 ay adet olmadığım günleri biliyorum glukofen kullandım 3 ay içinde o döngü 45 güne sonra 15 gün gecikmeye sonra da tam gününde geldi hatta çok şaşırdım ilk defa günümde adet oldum çok şükür bakalım bu ay bebiş gelecek mi
Bana pco denilince eşittir tüp bebek gibi hissettiriyor artıkTestin pik evet inşallah yumurtlamadır değerlendir bu günü hazır piklemişiken,pko plınca gebe kalmıyacağın anlamına gelmez.
Bende boyuma göre çok zayıftım 52 kilodan 62 ye çıktım ve pko yüzünden işte beklemedeyim dün yumurtamın 15 mm olduğunu öğrendim pazartesi inşallah biraz daha büyümesi lazım iğne verecek sonra da bekleyemeye baslicamCanım ben çok zayıfım insülin direncine filan da bakıldı ama bir şey çıkmadı sende durum ne? Doktor o yüzden gerek yok dedi bilemedim ki şimdi
Bana da tüp bebek bile ise yaramayacak korkusu geliyor da kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum psikoloji çok önemli gerçektenBana pco denilince eşittir tüp bebek gibi hissettiriyor artık
Valla aynen öyle bilmiyorum hayırlısıBana da tüp bebek bile ise yaramayacak korkusu geliyor da kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum psikoloji çok önemli gerçekten
Benimde adetim senle aynı ovulasyona basladım bende bu ay insallah ikimizinde tutarKızlar merhaba ilk ovulasyon takibim kafam çol karıştı bugün yumurtlamış olabilir miyim yoksa daha beklemeli miyim bilen birileri bana yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim
Yumurtlaman olmus gibi bugunden degerlendirmeye basla catlamasını takşp et ama testlere devam et silikleşince çatlamış demektirKızlar merhaba ilk ovulasyon takibim kafam çol karıştı bugün yumurtlamış olabilir miyim yoksa daha beklemeli miyim bilen birileri bana yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim
Benimde adetim senle aynı ovulasyona basladım bende bu ay insallah ikimizinde tutar☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?