Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonda gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Marryy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
134
53
18
29
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır ovulasyon kullanıyorum adetten 8 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirdim. Dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım gebelik testlerini tükettiğim için ovulasyon da gebelik öğrenenleri okudum ve bende yaptım 🙃🙃 sonuç bu şekilde çıktı ama ben yarına kadar sabredemeyip sizlere sormak istiyorum. Ovulasyonda bu şekilde görüp gebeliğini öğrenen arkadaşlar var mı ?

Bu şekilde

Eklentiler

• 42E0D4EB-7F78-487C-A00A-303594097318.webp
    42E0D4EB-7F78-487C-A00A-303594097318.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 149
Gebelikte lh testleri pozitif çıkıyor gününüzde geçmiş zaten büyük ihtimal var ama tabi hcg yapıp netleştirmeden beklentiyi düşük tutmakta fayda var 😊
Sabah nasıl olacak bilmiyorum içim içimi yiyor 2. Gebeliğim olacak 3 yaşında kızım var ama insan sabırsızlanıyor sabahı bekliyorum test alıp yapmak için , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Sabah nasıl olacak bilmiyorum içim içimi yiyor 2. Gebeliğim olacak 3 yaşında kızım var ama insan sabırsızlanıyor sabahı bekliyorum test alıp yapmak için , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Gerçekten çok heycanlı işler Allah gönlünüze göre versin uyursanız zaman daha çabuk geçer 😄

Kızlar adetim 3 gün gecikti. Ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı

Eklentiler

• IMG20211118010808.webp
    IMG20211118010808.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 136
Yaptım canım pozitif kan verdim şimdi 🤭
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır ovulasyon kullanıyorum adetten 8 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirdim. Dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım gebelik testlerini tükettiğim için ovulasyon da gebelik öğrenenleri okudum ve bende yaptım 🙃🙃 sonuç bu şekilde çıktı ama ben yarına kadar sabredemeyip sizlere sormak istiyorum. Ovulasyonda bu şekilde görüp gebeliğini öğrenen arkadaşlar var mı ?
Hayırlısı olsun canım pik çıkınca hergünü mü değerlendrdn iki günde bir mi nasıl ?

Back
X