Ovülasyonda lh seviyesi?

Gamgusar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
1.852
1.745
53
Adetime 5 gün var fakat hala ovülasyon testimde lh silik olsada var. Sebebi nedir yada bu durumu yaşayan var mı?

Adetime 5 gün var fakat hala ovülasyon testimde lh silik olsada var. Sebebi nedir yada bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba benim de şu şekilde oldu lh yüksek dedndi ama yumurtlama olmadı günler boyunca kırmızı çıktı yok dendi şuan adetime 5 gün var ve test aldığım yere göre hala yurmutlama olamamjs yumurtlamama her ay olmuyormus

Eklentiler

Benimde bu ay bi hayali çizgi oldu bi olmadı derken bugün adet günüm geldi hala çizgi göremedim aşırı sinir bozucu ya

Lh bir hormon ve vucudumuzda her zaman var. Yumurtlama donemi pik yapiyor onun disinda ne zaman yaparsaniz yapin hep silik cizgi cikacaktir zaten.

Bugün itibari ile yumurtlama görmeden adet oldum biter bitmez tekrar denicem bakalım bu sefer yakalayabilcek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…