ovulasyondan 2 gün önce ilişkiye girenler cinsiyetiniz ne oldu?

@Birdemetumut canım ben 27 günde bir olurum düzenlidir hiç şaşmaz :) ovülasyonumda tam 14.güne denk gelir zaten takvimim uygulamasını kullanıyordum adet takvimim için onda da çatlama günümü gosteriyordu ve gerçekten ogün kasıklarımda her ay ufak sızlanma olurdu.ben ovülasyondan iki gün önce denedim.dün doktora gittim büyük ihtimal kız dedi :) kesinliği haftaya belli olacak inşallah değişmez :)

Peki ovulasyon testi kullandinmi canim

@Semra54 hayır gerek duymadım çünkü dediğim gibi düzenlidir benim adetim yumurtlamam vs.zaten takvimim uygulamasında ovulasyon başlangıcı gosterilen tarihte kasık ağrılarım olurdu bilirdim ki ogün ovülasyon günüm.adetin ilk gününden hesaplayınca 14.güne denk gelirdi.

Eminmisin canım 13.gün yum olup 14. Gün çatlama olmasın,çünkü döngün 27 günde bir diyorsun.şu durumda son ilişki 11.gün mü 12.gün müydü

@Birdemetumut evet eminim canım kesin :) 27 günde bir düzenli adet gören birisinin 14.günüdür ovulasyon günü.bende ona göre hesapladım ve çok şükür gebe kaldım ilk denememde.demek ki yanlışlık yok hesaplamada :)

Ovulasyon gununden once oldu oglum. ben de kiz oluyormus diye okumustum. Bunlar nasip kismet isi. Allah'in dedigi olurrr kafaniza takmayin. Saglikli bir evladin verdigi mutlulugu insallah tadarsiniz. Ultrasonda goruyorsun o minigi zaten cinsiyeti umrunda bile olmuyor

14.gün ovulasyon ise 15.gün çatlama +14 ekle 29 eder nasıl yanlışlık yok
14.gün ya çatlama günün ya da 13.gün ovulasyon ya da 14.gün hem ovu günün hem de catlama
Ovulasyon testi kullanmadıysan kesin diye birşey yok takvim yanıltabilir her ay ayni olacak diye bişey de Yok
Çatlama süren saatin ne zaman ise 14.gün sonrası aynı saatlerde (yaklaşık) adetten kesilirsin.okey

canım ben eminim derken 33 yasındayım artık vücudumu tanıyorum ve her ovulasyon gününde düzenli olarak sağ kasığımda öğle saatlerinde ağrı olur ve bu hep 14.günüme denk gelir ben kendi vicuduma göre konusuyorum :) bende boyle başkasını bilemem zaten dediğim günde döllenmem gerçekleşmiş demekki doğruluk payı varmış :) her neyse bu şekilde takip ederek çok şükür şuanda 12+4 hamileym.allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Memnun oldum benim de yaş 34 :))))
Bende bilgilerimi aktarırken 2 yıllık KK deki deneyen arkadaşları görüp okuyup ve araştırmalarımdan dolayı yazdım hani yanlış anlaşılmasın:)))
Elbetteki vücut benim olacak değil ama şu bi gerçek her ay aynı gün ve saatte yum olacak diye birşey yok belki ağrı olduğu zaman çattır kimi kadın da böyledir.eminsen bişey diyemem,Allah bilir nasip işlerini
Döllenme payını da sen bil artık doğruluk payını ben bilemem değil mi :))))))

ben doktora gittim bu hfta kesinleşti kızlar bir kızım oluyor :)haberiniz olsun istedim
Sağlıkla kucağına al canım
Denediğin yöntem varmıydı ?
Ya da hangi zamanlar ilişki oldu ?
Adet döngün? Kaç gün sürüyor? Yum kaçıncı gündü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…