soru gayet net başlıkta ki gibi. ovulasyondan anlayan var mı acaba?
Canim yumurtlama ağrısı olduğu an yumurtlamis mi oluruz yoksa onun habercisi mi?Sorunu alabilirim cnm sor aklındakileri
Ay hadi insallah canim yumurtlama oldugu gun kasikta agri olur nuydu seninBen dun ovulasyon testı sipariş ettim yumurtlamamı kontrol edip inş çift cizgi gördüğümde bebişiiişşşşş
Canim yumurtlama ağrısı olduğu an yumurtlamis mi oluruz yoksa onun habercisi mi?
ben yumurtladığımı hissediyorum. örneğin bu ay belirlenen yumurtlama tarihinden 2 gün sonra yumurtladım. ama benim merak ettiğim şey ağrı olduğu an mı yumurtluyoruz yoksa 1-2 gün geçince mi yumurta gelmiş oluyor?Ovul hesaplama yaptın mı internette bat yazıyorsun sana muhtemelen yumurtlama tarihlerini veriyor
nisanın 5inde regl oldum. bende akıntı pek belirleyici faktör değil. regl bitiminden 2 gün sonra akıntı başlıyor çünkü.Bu kafa karıştırır bazısı dıyor ki akıntı çoğalıp yumurta akı şeklinde kıvam olduğunda yumurtlama oluyor diyor ama tatlım en gaarantılısı ovulasyon testı en son nezaman adet oldun ??
Ay hadi insallah canim yumurtlama oldugu gun kasikta agri olur nuydu senin
o zaman ağrı olduğu an yumurta geliyor anladım canım teşekkür ederimYumurtlama olduğu gün bebeğimi ilk gördüğüm tarafta yani dağ tarafımda sancı vardı kadıklarımda yumurtlama testimde pozitifti tek ilişki ile hamile kaldım
geçmiş olsun ama düzeldi dimi? dualarım seninle. inşallah tez vakitte güzel haberler veririz birbirimize.Benım yumurtlamam olmuyordu pkosum var hayıt meyvesi eksresine dun başlanıştım bugun regl olunca ara vermek zorunda kaldım çarşamba tekrar başlayacagım birde ovulasyon testı sipariş ettim takip edeceğim oluyor mu olmuyor mu diye
nisanın 5inde regl oldum. bende akıntı pek belirleyici faktör değil. regl bitiminden 2 gün sonra akıntı başlıyor çünkü.
Valla öyle oluyor galiba bende öyle oldu çünkü. 30 haftalık hamileyim başka ilişkimde olmadığına göre . Akıntım bi kaç gün evvel başlamıştı yumurtlafığım gün azalma oldu hatta sonra bitti. Akıntı haberci ağrı yumurtlamak demeko zaman ağrı olduğu an yumurta geliyor anladım canım teşekkür ederim
geçmiş olsun ama düzeldi dimi? dualarım seninle. inşallah tez vakitte güzel haberler veririz birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?