bir gebenin günlüğünden aldım ovülasyon testini çatlama gördüm ondan bi iki gün sonra hafif lekelenme oldu ara ara devam ediyor şuan adetime 5 gün var pek anlayamadım
bir gebenin günlüğünden aldım ovülasyon testini çatlama gördüm ondan bi iki gün sonra hafif lekelenme oldu ara ara devam ediyor şuan adetime 5 gün var pek anlayamadım
Bende ordan aldım bu ay kullandım. Çatlama sonrası bir kaç gün akıntı gibi geldi benden ara ara anı hareket edince sol kasigim ağrıyor. Rabbim hayırlı haberler almak nasip eder inşallah
Lekelenme rengi nasıl?
LÜTFEN OKU SONUNA KADAR; Yumurtan çatlamış kuzum,artık test yapmana gerek kalmadı.Sana öncesinde yazdığım günlerin hepsini tamamla eksik gün kalmamasına özen göster yani çatlama oldu diye oncesinde yazdığım günleri değerlendirmemezlik etme Yumurtlama değerlendirdiğiniz için ağrı,sancı,yumurtlama veya çatlama kanaması,lekelenme,meme hassasiyeti olabilir normal ama olmaması da normal,sadece olursa panik yapma diye bilgisini vermek istedim.Yumurtlama sonrası ilişki yasak değil tamamen size kalmış.Gebelik testini yumurtlama gününden 17 gün geçince yapabilirsin BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ BANA BUNU YAZDİ CANİM TELAS EDECEK BİR DURUM YOK YANİ
Banada bunu yazdıda kanama lekelenme nasıl oluyor onu pek anlayamadım ilk defa tuttum adetten sonra tamamen 18 yüksek gün 19 gün hafif çatlama 20 tamamen yok olmuştu çizgi ilk defa adetten önce böyle olması benim kafamı karıştırdı