• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyondan sonra geçmeyen gaz ve kramplar

O ayda regl oldunuz mu rica etsem cevap verir misiniz
Canım ben eylüldeki son regl tarihinden sonra hamile kalmışım ekimde hamile oldugumu öğrenmiştim yani. Ama maalesef kasımda düşük oldu. Su an düşükten sonraki gebeliğim devam ediyor şükürler olsun ki

Canım ben eylüldeki son regl tarihinden sonra hamile kalmışım ekimde hamile oldugumu öğrenmiştim yani. Ama maalesef kasımda düşük oldu. Su an düşükten sonraki gebeliğim devam ediyor şükürler olsun ki
Yani anlıyorum ki bu Ekim’deki konuşmada Merviki kullanıcısı regl oldu siz hamile miydiniz canım ? Kusura bakma tam anlayamadım ben :(

Bak benim mesela su an neler oluyo vücudumda tamamen psikolojik, ben ömrümde ovülasyon dönemi belirti yaşamadım. Hamile misin soruları yüzünden yaşamadığım belirti kalmadı aklıma soktular arkadaşlarım sımdı vücudumda ohoooo akıntı harici her sey var 😂
Yani bu mesajınızdan bahsediyorum 2 Ekim 2024 bu tarihte regli olmuş muydunuz demek istemiştim ben🌸 Belirtiler bende de var ama hamile değilim kanda çıkmadı onun için merak ediyorum

Kızlar benimde dpo 12 adete bu günle beraber 4 gün var umudum var ama yok elim de de sadece al bi denen markanın kaset testi var onu yaptım bu sabah sizce poztife dönme ihtimali olur mu

Eklentiler

• 1000073733.webp
    1000073733.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 9
Back
X