Var cnm nasıl atıcamGörsel var mı acaba?
Var cnm nasıl atıcam
Mesaj yazdığımız yerde dosya ekle var oradan ekleyebilirsiniz. Ben de ovülasyon testiyle öğrenmiştim o sebeple görsel sordum.
Cnm bende resim paylastım yukarı bakrmısın. Sence bende varmıBen öğrendim üstteki pembe olan ovulasyon alttaki gebelik testi :)
Ben onları kullandım cnm yokAyni marka ovulasyon testi bugun bende başladım içinde hcg testi var bi yapsana
Geç yumurtlama olabilirmi peki daha önce pik gördü mü yoksa yenimi pik gördünBen onları kullandım cnm yok
Bende bugün başladımBen onları kullandım cnm yok
Bilmiyorum ki cnm bakmadım hic takıp etmedim ki oldumu olmadımıGeç yumurtlama olabilirmi peki daha önce pik gördü mü yoksa yenimi pik gördün
Bak geç yumurtlamis olabilirsin birde degerlendir yarin sen esinle soylede olabilir adetleri 30 gün süren bir bayanin duzeni 35 oldugu zaman ertesi ay hamile olma ihtimali yüksektir bilgin olsun eger yeni yumurtlamissan geç yumurtlama olduysa yinede sen yarin değerlendir geç döllenme de olsa tutunsun benden demesiBilmiyorum ki cnm bakmadım hic takıp etmedim ki oldumu olmadımı
Ay hadi insallah genede degerlendiririm tabikiBak geç yumurtlamis olabilirsin birde degerlendir yarin sen esinle soylede olabilir adetleri 30 gün süren bir bayanin duzeni 35 oldugu zaman ertesi ay hamile olma ihtimali yüksektir bilgin olsun eger yeni yumurtlamissan geç yumurtlama olduysa yinede sen yarin değerlendir geç döllenme de olsa tutunsun benden demesi
Değerlendir tabi ovulasyon testi adi üstünde yumurtlamayi gösteriyor buyuk ihtimal gec yumurtladin onu gösterdi eger dollenirse zaten adet olmazsin 15 gün sonra test yaparsin gebelik testine bakarsin eger adet olursan ovulasyon testine tarih ata ata tut pik yaptığını görünce de ertesi gün iliskiye gir daha onceden benimde öyle senin gibi oldu hec döllenme fakat meleğim benden kaynakli hastalık yüzünden bana veda etti şimdi yine gebelik düşünüyorum ve yine basladim pes etmek yok o bebek olacak ve dogacak Allahin izniyleAy hadi insallah genede degerlendiririm tabiki
İnsallah sende tez zamanda alırsın bebişini kucagına cnmDeğerlendir tabi ovulasyon testi adi üstünde yumurtlamayi gösteriyor buyuk ihtimal gec yumurtladin onu gösterdi eger dollenirse zaten adet olmazsin 15 gün sonra test yaparsin gebelik testine bakarsin eger adet olursan ovulasyon testine tarih ata ata tut pik yaptığını görünce de ertesi gün iliskiye gir daha onceden benimde öyle senin gibi oldu hec döllenme fakat meleğim benden kaynakli hastalık yüzünden bana veda etti şimdi yine gebelik düşünüyorum ve yine basladim pes etmek yok o bebek olacak ve dogacak Allahin izniyle
Amin inşallah Rabbim bebek isteyen bekleyen herkese nasip etsinİnsallah sende tez zamanda alırsın bebişini kucagına cnm
5 gün geçti diyorsunuz bu şekilde öğrenen çok kişi var bence yarın test yapın bize de haber verinKızlar adetim 5 gun gecti ve ovulasyon yaptım t cizgisi kop koyu cıktı kontrol cizgisi daha az neden se sonuc nedir sizce
Yani hamile oldugunu öğrenen mi boylemiydi sonuclar5 gün geçti diyorsunuz bu şekilde öğrenen çok kişi var bence yarın test yapın bize de haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?