Ovulasyonla gebelık ogrenen varmı aramzda

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
28
Kızlar adetim 5 gun gecti ve ovulasyon yaptım t cizgisi kop koyu cıktı kontrol cizgisi daha az neden se sonuc nedir sizce

Görsel var mı acaba?

Umutlandırmak istemem ama ben olsam gebelikten şüphelenirdim. Pcos varsa 2. Yumurtlama da olabilir.

Ben öğrendim üstteki pembe olan ovulasyon alttaki gebelik testi :)

Eklentiler

• IMG_20220805_151428.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 94
Bilmiyorum ki cnm bakmadım hic takıp etmedim ki oldumu olmadımı
Bak geç yumurtlamis olabilirsin birde degerlendir yarin sen esinle soylede olabilir adetleri 30 gün süren bir bayanin duzeni 35 oldugu zaman ertesi ay hamile olma ihtimali yüksektir bilgin olsun eger yeni yumurtlamissan geç yumurtlama olduysa yinede sen yarin değerlendir geç döllenme de olsa tutunsun benden demesi

Ay hadi insallah genede degerlendiririm tabiki

Ay hadi insallah genede degerlendiririm tabiki
Değerlendir tabi ovulasyon testi adi üstünde yumurtlamayi gösteriyor buyuk ihtimal gec yumurtladin onu gösterdi eger dollenirse zaten adet olmazsin 15 gün sonra test yaparsin gebelik testine bakarsin eger adet olursan ovulasyon testine tarih ata ata tut pik yaptığını görünce de ertesi gün iliskiye gir daha onceden benimde öyle senin gibi oldu hec döllenme fakat meleğim benden kaynakli hastalık yüzünden bana veda etti şimdi yine gebelik düşünüyorum ve yine basladim pes etmek yok o bebek olacak ve dogacak Allahin izniyle

İnsallah sende tez zamanda alırsın bebişini kucagına cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…