Test yaptım ama negatif benim şöyle bir durumum var ama ben 33le 29 gün arası regl oluyorum 33e göre daha 8 günüm var 29a göre 4 gün o yüzden mi testte çıkmıyor acaba bugünde ovülasyon yaptım aynı çıkıyorÇok zor gördüğüm bi çizgi var evet umarim hamilesinizdir yarın sabah tekrar yapin bence regl döngünüz kaç günde bir
Bilemedim doğrusu çok bilgin yok yinede degerlendirin ve bekleyin belirtiniz varmiTest yaptım ama negatif benim şöyle bir durumum var ama ben 33le 29 gün arası regl oluyorum 33e göre daha 8 günüm var 29a göre 4 gün o yüzden mi testte çıkmıyor acaba bugünde ovülasyon yaptım aynı çıkıyor
Bugün tekrar yaptım ovü yine böyle çıktı belirtim aşırı bir bel sırt ağrısı dünde başım çok ağırdı kasıklarda ağrı var biraz belirtilerBilemedim doğrusu çok bilgin yok yinede degerlendirin ve bekleyin belirtiniz varmi
Umarim vardır hayirlsii olsun bende bekliyorumBugün tekrar yaptım ovü yine böyle çıktı belirtim aşırı bir bel sırt ağrısı dünde başım çok ağırdı kasıklarda ağrı var biraz belirtiler
Beklemek kadar zor birşey yok umarım sizde vardırUmarim vardır hayirlsii olsun bende bekliyorum
Belirtim yok aslinda sadece göğüs hassasiyeti birazda durgunlaştı ağrıyor sağ kasigimda da ağrı degilde farklı bisi ama psikolojiktir olabilirBeklemek kadar zor birşey yok umarım sizde vardırsizin belirtileriniz var mı
İnşAllah vardır ya güzel düşünelimBelirtim yok aslinda sadece göğüs hassasiyeti birazda durgunlaştı ağrıyor sağ kasigimda da ağrı degilde farklı bisi ama psikolojiktir olabiliryada temizlikten ağrı girdi
Adetinize kaç gün kala öğrendiniz acaba benim de adetime 6 gün var iki gündür ovulasyonum koyu çıkıyorBEN OVULASYON TESTİYLE ÖĞRENDİM CANIM
benim geç döllenme oldu canım adetim geçikten 1 hafta sonra öğrendimAdetinize kaç gün kala öğrendiniz acaba benim de adetime 6 gün var iki gündür ovulasyonum koyu çıkıyor
Hmm anladım teşekkür ederimbenim geç döllenme oldu canım adetim geçikten 1 hafta sonra öğrendim
rica ederim canım hayırlı olsun şimdiden:)Hmm anladım teşekkür ederim
Canım yumurtluyor olabilirsin önceden yumurtlama görmediysen ben de adete 2 gün kala yumurtlama gördüm inşallah değerlendirmişsindirBeklemek kadar zor birşey yok umarım sizde vardırsizin belirtileriniz var mı
Değerlendirmedim maalesef bu ay inşallahCanım yumurtluyor olabilirsin önceden yumurtlama görmediysen ben de adete 2 gün kala yumurtlama gördüm inşallah değerlendirmişsindir
İnşallah canımDeğerlendirmedim maalesef bu ay inşallah
Ben gebeliğini ovulasyon testi ile ögrendim benimde böyle çıkmıştı şuan 5 haftalık hamileyim bence gidip bir kan verin idrarda kandan sonra çıkıyor cünki bence var hayırlı olsunErken gebelik testimde çok çok silik çıktı reglime 5 gün var can sıkıntısından yapayım dedim böyle bir sonuçla karşılaştımboş gebeliğimi ilk bunun inci testle daha sonra erken gebelik testiyle kesinleştirip kan tahlili vermeye gitmişsin ve hamileydim buda öyle mi oldu dersiniz? Siyahlı olanda etmen genelik testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?