Ovülasyonla gebelik öğrenilir mi? Testim bu şekilde bakar mısınız 🙏🏻

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.303
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Erken gebelik testimde çok çok silik çıktı reglime 5 gün var can sıkıntısından yapayım dedim böyle bir sonuçla karşılaştım boş gebeliğimi ilk bunun inci testle daha sonra erken gebelik testiyle kesinleştirip kan tahlili vermeye gitmişsin ve hamileydim buda öyle mi oldu dersiniz? Siyahlı olanda etmen genelik testim

Eklentiler

• Screenshot_20221222_153532_com.android.gallery3d.webp
    4 KB · Görüntüleme: 161
  • Screenshot_20221222_145258_com.android.gallery3d.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 153
Çok zor gördüğüm bi çizgi var evet umarim hamilesinizdir yarın sabah tekrar yapin bence regl döngünüz kaç günde bir

Çok zor gördüğüm bi çizgi var evet umarim hamilesinizdir yarın sabah tekrar yapin bence regl döngünüz kaç günde bir
Test yaptım ama negatif benim şöyle bir durumum var ama ben 33le 29 gün arası regl oluyorum 33e göre daha 8 günüm var 29a göre 4 gün o yüzden mi testte çıkmıyor acaba bugünde ovülasyon yaptım aynı çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221223_135418_com.android.gallery3d.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 125
Bilemedim doğrusu çok bilgin yok yinede degerlendirin ve bekleyin belirtiniz varmi

Bilemedim doğrusu çok bilgin yok yinede degerlendirin ve bekleyin belirtiniz varmi
Bugün tekrar yaptım ovü yine böyle çıktı belirtim aşırı bir bel sırt ağrısı dünde başım çok ağırdı kasıklarda ağrı var biraz belirtiler

Eklentiler

• Screenshot_20221223_135418_com.android.gallery3d.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 109
Beklemek kadar zor birşey yok umarım sizde vardır sizin belirtileriniz var mı
Belirtim yok aslinda sadece göğüs hassasiyeti birazda durgunlaştı ağrıyor sağ kasigimda da ağrı degilde farklı bisi ama psikolojiktir olabilir yada temizlikten ağrı girdi

Belirtim yok aslinda sadece göğüs hassasiyeti birazda durgunlaştı ağrıyor sağ kasigimda da ağrı degilde farklı bisi ama psikolojiktir olabilir yada temizlikten ağrı girdi
İnşAllah vardır ya güzel düşünelim

Kizlar mrb banada yardımcı olur musunuz artimed gebelik testi aldım bende ovulasyon takibi yaptım bu ay ve yumurtlamadan sonraki 11. Gün bugün. 2 gundur gebelik testi yaptım hep negatifti bugün bu şekilde silik çıktı size olabilirmi biseyler birde artimed bu şekilde kaset testi kullanan varmı guvenilirmi reglime 5 gün var

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-30-20-03-44-478_com.instagram.android.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2022-12-30-20-03-39-503_com.instagram.android.webp
    24 KB · Görüntüleme: 103
Evet bende ovulasyon testiyle gebe olduğumu anlamıştım inşallah vardır sizde de

Ben gebeliğini ovulasyon testi ile ögrendim benimde böyle çıkmıştı şuan 5 haftalık hamileyim bence gidip bir kan verin idrarda kandan sonra çıkıyor cünki bence var hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…