ovulasyonla gebelik öğrenilir mi

asya_01

.1,62 boy başlangıç 83...güncel 75
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
16.624
42.770
34
kızlar adetime 4 gün var günüm geçmeden gebelik testi yapmicam dedim midem çok bulanıyor elimde ovulasyon testi vardı yaptım resmi atıyorum fikrinizi merak ediyorum heveslenmek istemiyorum daha 4 gün var bu bulantı çok fazla bişey anlamadım fikriniz nedir
20150728_123456.jpg

kızlar ışık koşullarından sanırım çizgi çok net şekilde belli oluyor 2 tane daha çektim ama bir bakın yine 20150728_125130.jpg 20150728_125135.jpg

Cnm ovulasyon testini hamilelik testi.diye kullanin diye uretmediler.isi.nasil ona bagliyorsunuz anlamadim, hamilelik.testi denilen seyler var bilmem anlatabildimmi

Ayrica lh surekli bulundugu icin hep.cift.cizgi cikar genelde bununla sadece yumutta takibi yapilir hamilelik degil

benim bildiimde ovulasyon testiyle öğrenen arkadaşlarda ikinci çizgi ilk çizgiden daha da koyu çıkıodu sanırım sitede örnekleri var bakabilirsin ama en doğrusu gebelik testi yapmak bu yanıltıcı olabilir

Cnm burda ilk.cizgi koyu.ikinci degil.kaldiki.bununla oyle.bisey mumkun.degil.bnm.hep.boyle cikiyor 15 gundur. Bendemi.hamileyim.yani.sacma:))))

canım netten çok araştrdım ben ovulasyon testiyle öğrenen çok olmuş gebelik testi yok elimde şuan için ovulasyon testiyle bir bakayım dedim ovulasyonda 3 gün önce yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silikte olsa çıktı bende fikir almak istedim gebelik testi diye birşey olduğunu bende biliyorum ovulasyonl a ilgili baya tecrübesi olanlar var onlardan yardım almak istedim

canım netten çok araştrdım ben ovulasyon testiyle öğrenen çok olmuş gebelik testi yok elimde şuan için ovulasyon testiyle bir bakayım dedim ovulasyonda 3 gün önce yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silikte olsa çıktı bende fikir almak istedim gebelik testi diye birşey olduğunu bende biliyorum ovulasyonl a ilgili baya tecrübesi olanlar var onlardan yardım almak istedim
onlar denk gelenler cnm boyle bıseyın mumkun olmayacagı tum bılımsel acıklamlarla sabıt.

zaten bu ay hamile olduğumu düşünmüyorum ama nette çok öğrenen olmuş bu şekilde bende elimde var diye kullandım neyse başka fikri olan varsa almak isterim yine

canım senı kırmak ıcın soylemedım aynı testlerı bende yapıyorum aynısı bendede cıkıyor ama doktor açıklamasını bu sekılde yaptı keske bı mucıze olsa ama işte..

X