- Konu Sahibi makbule787
-
Kızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen
ben hamile oldugumu bu testi yaparakta öğrendim ama bu şekilde değil di daha bir koyu kırmızı silik zaten her zaman cıkarBaşka bilgisi olan var mı
Ben öyle öğrendim böyle olmuyor size atayımKızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı
Eki Görüntüle 3609425
Kiz hasta oldunnu kac dakikada cikti öyle cizgiTeşekkürler
Adı istinde ovulasyontesti. Betayı ölçmüyor LH hormonunu ölçüyor ve lh’ı hep salgılıyoruz zaten. Sadexe yumurtlama donemi daha fazla salgılandığı için koyulaşıyor o çizgi. Böyle şeylere inanmayın. Direkt gebelik testi alıp yapın. Hamile ya da olmayan biri de yapsa böyle silik çıkacak zatenKızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı
Eki Görüntüle 3609425
Öyle olmuyor işte adete 2-3 gün kala hcg yükselirse lh testleri hcg yi lh gibi algılıyor üst üste her gün pik çıkıyor ben hamileliğimi böyle öğrendim birçok kadın da var böyle öğrenen. Araştırın görürsünüzAdı istinde ovulasyontesti. Betayı ölçmüyor LH hormonunu ölçüyor ve lh’ı hep salgılıyoruz zaten. Sadexe yumurtlama donemi daha fazla salgılandığı için koyulaşıyor o çizgi. Böyle şeylere inanmayın. Direkt gebelik testi alıp yapın. Hamile ya da olmayan biri de yapsa böyle silik çıkacak zaten
Bence bi kan verin bende böyle öğrendim gebeliğimiHerkese merhaba ovulasyon testinde,bir ayda üç kere pik yaşadım , adete 2 gün var ,bugün yine pik oldu .Böyle bir sonuçla karşılaşan oldu mu? Yorumlarsanız çok sevinirim
Özel hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz aile hekimine gidin illa gecikme yaşamanız gerekmiyor beta hcg baktırmak istiyorum diyorsunuz bakıyorlar ha sonuç bi gün sonra çıkıyor ama Öğrenmiş olursunuz. Ben adetten 3 gün önce öğrendim mesela…Sabah doktora gittim, hormonlarıma bakacaktı adet olunca , çok silik çizgiler var dedim erken gebelik testlerinde. Ben sana adet olunca gel demiştim dedi,kan tahlili yapmadıHalbuki özel hastane, çıktım aşırı mutsuzum,bu tavırlardan nefret ediyorum. Cevabınız için teşekkür ederim
Tamam pazartesi aile hekimine gideyim o zaman, teşekkür ederim.Özel hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz aile hekimine gidin illa gecikme yaşamanız gerekmiyor beta hcg baktırmak istiyorum diyorsunuz bakıyorlar ha sonuç bi gün sonra çıkıyor ama Öğrenmiş olursunuz. Ben adetten 3 gün önce öğrendim mesela…
N’aptınızTamam pazartesi aile hekimine gideyim o zaman, teşekkür ederim.
Bugün kan verdim yarın çıkacakmış, hayırlısıN’aptınız
Hadi hayırlısı. Ama şunu öğrendim ki erken öğrenmek gerçekten zulümmüş artışlar güzel gidiyor bu sefer kese olacak mı olmayacak mı derdi başlıyor gidiyorsunuz keseyi göremiyorlar stres sonra kese görünüyor bebek olacak mı içinde olmayacak mı korkusu başlıyor hepsi ayrı ayrı stres en iyisi şöyle 7. Haftada falan gitmek yani son adet tarihinden sonra dün geceden beri gözüm yaşı dinmediBugün kan verdim yarın çıkacakmış, hayırlısı
Haberdar edin bizi deBugün kan verdim yarın çıkacakmış, hayırlısı
Daha çıkmamış, sanırım geç çıkıyorHaberdar edin bizi de
Kesinlikle, ilkini iç sesimle test yapıp 3. haftada öğrenmiştim zor oluyor cidden. Siz de durumlar nedir, hakkımızda hayırlısı olsunHadi hayırlısı. Ama şunu öğrendim ki erken öğrenmek gerçekten zulümmüş artışlar güzel gidiyor bu sefer kese olacak mı olmayacak mı derdi başlıyor gidiyorsunuz keseyi göremiyorlar stres sonra kese görünüyor bebek olacak mı içinde olmayacak mı korkusu başlıyor hepsi ayrı ayrı stres en iyisi şöyle 7. Haftada falan gitmek yani son adet tarihinden sonra dün geceden beri gözüm yaşı dinmedi
Gebelik varsa ovulasyon testi kop koyu iki cizgi yani pik cikiyor, normalde lh vucutta oldugu icin cogu zaman silik cizgi cikar bu testler o sebeple gebelik var diyemeyiz bu testlere gore ama gebelik testi yapabilirisniz erken sonuc verenler varKızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı
Eki Görüntüle 3609425
Ben 4+6 gündeyim dün doktora gittim hani vitamin için falan gitmiştim gel bide ultrason bakayım dedi karından baktı ama keseyi göremedim 10 gün sonra yine gel garanti olsun dedi. Nasıl yıkıldı dünyam başıma 4076 beta değerim de iyi artıyor Allah var ilk öğrendiğimden beri 2 katının üstünde arttı hep hiç şüpheli bi artışım da yok inşallah keseyi görür o 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum…Kesinlikle, ilkini iç sesimle test yapıp 3. haftada öğrenmiştim zor oluyor cidden. Siz de durumlar nedir, hakkımızda hayırlısı olsun
Şuana kadar çıkması gerekirDaha çıkmamış, sanırım geç çıkıyor
Stres yapmayın diyeceğim ama biliyorum ne kadar zor o işler, içinizi ferah tutun her şey olacağına varıyor. Bebeğiniz her şeyi hissediyorBen 4+6 gündeyim dün doktora gittim hani vitamin için falan gitmiştim gel bide ultrason bakayım dedi karından baktı ama keseyi göremedim 10 gün sonra yine gel garanti olsun dedi. Nasıl yıkıldı dünyam başıma 4076 beta değerim de iyi artıyor Allah var ilk öğrendiğimden beri 2 katının üstünde arttı hep hiç şüpheli bi artışım da yok inşallah keseyi görür o 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?