Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonn testi ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilir msinizzz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En koyusunda ve silikleşmeye başladığında birlikte ol. Çünkü spermlerin yaşama süresi filan öyle bağlantılı şeyler de var. Test kopkoyu renk olduğunda mikmik yaparsan, sperm içeride hayatta kalır bekler, ama yumurtlama ertesi gün gerçekleşir. Buluşabilirler tanışıp kaynaşıp, hadi seninle rahme doğru yol alalım laylaylom diyebilirler.
Silikleşmeye başladığında mikmik yaparsan yumurtlama zaten gerçekleşmiştir, spermi de yollarsın hadi bakalım hoppp yumurta ile tüplerde buluşurlar. Tadından yenmez sonra... Ama her kadın 24 saat içinde hamile kalıyor. O saatlere denk getirdin getirdin :)
Ağzından bal damlıyor inşallah olur ben hep takvim programına göre yaptım 3 Aydır olmadı ikimizde de bi sorun yok ama bi problem çıktı hep inşallah bu test işe yarar

Gelir gelmez başla. İlk idrarla yapmana gerek yok ama gün içerisinde son 3 saatte sıvı almamış olman lazım. Her gün aynı saatlerde yap. Ben 3 te yiyip içmeyi bırakıyordum. 6 da yapıyordum. Gerçi son ayda Ramazan oruç birbirine girdi, sabah öğle akşam değişik yaptım. T çizgisi gitgide koyulaşmaya başlayacak. Yumurtan oluşuyor demek bu. Sonra bir anda silikleşecek. Bak foto yolladım sana. Daha açıklayıcı olur. 16S de yumurtam oluştu 16A da çatladı. O günü değerlendirdim. Ve şimdi hamileyim. (16S 16. günümün sabahı, 16A da akşamıydı. O ara çatlayacağını anladım o yüzden iki test yaptım o gün.)
Merhaba ben bugün testi aldım birazdan denicem şimdi bi öğlen bi de akşam yapıcam değil mi bugün adetimle birlikte 9. Günüm takvime göre yumurtalıma günüm 14 temmuz diyor başlıcam şimdiden yapmaya doğru değil mi

Merhaba ben bugün testi aldım birazdan denicem şimdi bi öğlen bi de akşam yapıcam değil mi bugün adetimle birlikte 9. Günüm takvime göre yumurtalıma günüm 14 temmuz diyor başlıcam şimdiden yapmaya doğru değil mi
Canım takvime çok takılma bence yumurtlamada sümüksü akıntı olunur diyolar benim takvimdeki günlerde akıntım olmadı. Doktora gittiğimde yumurtalığıma baktığında takvimle hiç uyuşmadı bilmiyorum herkeste takvim doğruyu göstermiyo diye düşünüyorum

Canım takvime çok takılma bence yumurtlamada sümüksü akıntı olunur diyolar benim takvimdeki günlerde akıntım olmadı. Doktora gittiğimde yumurtalığıma baktığında takvimle hiç uyuşmadı bilmiyorum herkeste takvim doğruyu göstermiyo diye düşünüyorum
Bence de ben şimdi aldım testi bugün yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı bugün 9. Günüm bakalım inşallah olur bu teste güvenmek istiyorum

Bence de ben şimdi aldım testi bugün yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı bugün 9. Günüm bakalım inşallah olur bu teste güvenmek istiyorum
En güzeli test en azından kendini takip edersin. Ama takvime göre hamile kalanlarda var. Demekki kişiden kişiye değişiyor erken yumurtlama veya geç yumurtlama olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım :21:

kızlar bende teste 10 temmuz çift çizgi yakaladım çift çizgi yakalamadan ilşkim oldu sabahında. çift çizgi gördük die tekrar ssabah saatlerine yakın ilşki yaşandı işe gittiğimde yumurta akı gibi olan sıvıyla denk geldik test yaptım koyuya yakındı ama ilk gibi değildi. o gece tekrar yaşadık yani 10 11 12 hep sabaha yakın yaşadık bugün silikleşme var ama eşim yok yine de hamilelik olabililir mi?

En koyusunda ve silikleşmeye başladığında birlikte ol. Çünkü spermlerin yaşama süresi filan öyle bağlantılı şeyler de var. Test kopkoyu renk olduğunda mikmik yaparsan, sperm içeride hayatta kalır bekler, ama yumurtlama ertesi gün gerçekleşir. Buluşabilirler tanışıp kaynaşıp, hadi seninle rahme doğru yol alalım laylaylom diyebilirler.
Silikleşmeye başladığında mikmik yaparsan yumurtlama zaten gerçekleşmiştir, spermi de yollarsın hadi bakalım hoppp yumurta ile tüplerde buluşurlar. Tadından yenmez sonra... Ama her kadın 24 saat içinde hamile kalıyor. O saatlere denk getirdin getirdin :)
Çok tatlı anlatmışsınız söylemeden geçemicem:) bende kullandım ovulasyon test ama hiç işe yaramadı:) ne zaman takibi bıraktım o zaman oldu:)

Back
X