• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyonn

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
647
389
103
30
Kızlar , 15.güne bakar mısınız bana t çizgisine göre daha silik gibi geldi ,çok hafif daha silikti yine koyu ama . O gün mü çatladı yoksa 16.gün yani bugün mü çatladı bilmiyorum
İnşallah dün çatlamıştır dün ilişkiye girdim ama bugün bir türlü olmadı strese mi girdik bilmiyorum olmadı
Şansım yine de düşük değil de mi yarın da denicez

Eklentiler

• 1000032801.webp
    1000032801.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar , 15.güne bakar mısınız bana t çizgisine göre daha silik gibi geldi ,çok hafif daha silikti yine koyu ama . O gün mü çatladı yoksa 16.gün yani bugün mü çatladı bilmiyorum
İnşallah dün çatlamıştır dün ilişkiye girdim ama bugün bir türlü olmadı strese mi girdik bilmiyorum olmadı
Şansım yine de düşük değil de mi yarın da denicez
14 de pik görünüyor. İnşallah degerlendirdiniz.

Yanlış yazmışım 17 Eylül değil, 17. gün dağınık görünüyor. 28 Eylül pik değil maalesef.
Benim testimi de yorumlar mısın ilk defa ovu yapıyorum pik mi sence dünkü daha silikti bu 2. Gün yaptığım. Durdukça iyice koyulaştı eşit oldu renkleri, bu attığım 5. Dk sonucu

Eklentiler

• IMG_2913.webp
    IMG_2913.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
Benim testimi de yorumlar mısın ilk defa ovu yapıyorum pik mi sence dünkü daha silikti bu 2. Gün yaptığım. Durdukça iyice koyulaştı eşit oldu renkleri, bu attığım 5. Dk sonucu
Canım bence yarın tekrar yap çünkü pike çok yakın. Bir de hangi saatte yaptığına ve test öncesi sıvı alımına dikkat ediyor musun? Testi yapmadan iki saat kadar önce sıvı alımını sınırlamak gerekiyor, daha sağlıklı sonuç için.

kimisi değil diyor kimisi pik diyor. C kadar koyu değil ondan korkuyorum 🥹 kimyasal sonrası ilk denemem bu. sağlıksız yumurtalık olmaz inşallah çok teşekkür ederim 🩷
Canım ya t ve c aynı koyulukta olacak ya da t, c çizgisinden daha koyu olacak. İnşallah gönlünce olur her şey 💐

Canım bence yarın tekrar yap çünkü pike çok yakın. Bir de hangi saatte yaptığına ve test öncesi sıvı alımına dikkat ediyor musun? Testi yapmadan iki saat kadar önce sıvı alımını sınırlamak gerekiyor, daha sağlıklı sonuç için.
11 gibi yaptım testi ve 2 saat hiç sıvı almadım, dünkü de cok yakındı pike umarım pik olur ve çatlar

Ay hadi İnşallah olur. Ben de adetin bitmesini bekliyorum, iki güne başlarım ovulasyon testine. Ben hep innovita ile yapıyorum, daha net gösteriyor.
11 gibi yaptım testi ve 2 saat hiç sıvı almadım, dünkü de cok yakındı pike umarım pik olur ve çatlar

Ben de öbür ay o markayı alcam ama inş gerek kalmaz güzel sonuç alırım, sen ne zamandır deniyorsun
İnşallah gerek kalmaz. Benim gebelik kayıplarım var. Geçen yıl rahim genişletme ameliyatı oldum, uzun zamandır ara vermiştim ama artık başlayayım dedim.

kimisi değil diyor kimisi pik diyor. C kadar koyu değil ondan korkuyorum 🥹 kimyasal sonrası ilk denemem bu. sağlıksız yumurtalık olmaz inşallah çok teşekkür ederim 🩷
Aklınıza şöyle mi olur, böyle mi olur gibi ihtimaller getirmeyin lütfen, ben aylardır öyle diye diye psikolojimi bozma noktasına getirdim. Bana sorarsanız 28 eylülde yumurtlama olmuş, testlere adet tarihinize kadar devam edin ama bence garantiye almış olursunuz.
Güzel haberler alırsınız, alırız hep birlikte inşallah ❤️

Back
X