• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonum gecti mi sizce:(

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
kizlar 25 gunde bir adet goruyorum, iki gun once 10. gunumdu ovulasyon testim azcik belirgindi, 11. gunum (yani dun) denedigimde iyice gitti cizgi soluk bi renk cikti ama sivi tuketmistim cay falan icmistim sonrasinda denedim hemen. o cizgiyi az gorunce cok sinirlendim butun umudumu yitirdim ama esimle iliskiye girdik.

sirf meraktan bu sabah tekrar testi denedim, busefer daha belirgin cizgi cikti. sizce benim yumurtlama gunum gecti mi yoksa hala denemeli miyim?

3-4 saat idrarını bekletip öyle yapman gerekiyor diye biliyorum ben sıvı tükettiğin için çıkmamış olabilir
Geçtiğini de zannetmiyorum daha 10.gününmüş bu günleri iyi değerlendir

ben de merak ediyorum.
çok karışık bu ovulasyon işleri.

ancak gebelik forumunda bunun kitabını yazacak arkadaşlar var. belki o bölümde daha faydalı cevaplar alabilirsin.

3-4 saat idrarını bekletip öyle yapman gerekiyor diye biliyorum ben sıvı tükettiğin için çıkmamış olabilir
Geçtiğini de zannetmiyorum daha 10.gününmüş bu günleri iyi değerlendir
canım yorum için teşekkürler, ben erken adet gördüğüm için ovulasyonumda erken sürüyor yaa inşallah dün tutmuştur sizce bi umut varmı?

Bana erken test yapmışsınız gibi geldi. Ben genelde 13 - 14. güne kadar beklerim.

Bana erken test yapmışsınız gibi geldi. Ben genelde 13 - 14. güne kadar beklerim.

döngünüz kaç gün.

benim de 25 gün ve genel olarak 11. günde ovulasyon oluyor diye tahmin ediyorum belirtilerden falan.
test yapmadım ama.

evet bende belirtileri hissettim yani kusura bakmayın iç camasirmdan anladım, ama test beni yanılttı

ovulasyon testlerinin saate göre bile değişik sonuçlar ürettiğini okumuştum, o yüzden çok güvenemiyorum o testlere de.
belirtilere güvenmek daha doğru geliyor bana.

bak bende kasık ağrısı ve akıntı oluyor mesela.

ovulasyon testlerinin saate göre bile değişik sonuçlar ürettiğini okumuştum, o yüzden çok güvenemiyorum o testlere de.
belirtilere güvenmek daha doğru geliyor bana.

bak bende kasık ağrısı ve akıntı oluyor mesela.
hmm bende hiç kas ağrısı olmuyor, inşallah tutmuştur gebeligim

canım yorum için teşekkürler, ben erken adet gördüğüm için ovulasyonumda erken sürüyor yaa inşallah dün tutmuştur sizce bi umut varmı?
Bende 25-26 günde bir oluyorum canım o yüzden anlıyorum halini bence olmuş olabilir bu günler şansının yüksek olduğu günler umarım bekletmeden gelir bebeğin

döngünüz kaç gün.

benim de 25 gün ve genel olarak 11. günde ovulasyon oluyor diye tahmin ediyorum belirtilerden falan.
test yapmadım ama.

Benim 26 - 27 gibiydi.

erken adet görenler teste erken başlaması gerekiyormuş canım bende oyuzden denedim

O zaman teste devam et bakalım. Yalnız şu var, hamile kalmaya çalıştığım dönemde bir kaç kere test yaptım ve tam kırmızı çizgi olan günlerde vücudumda olan değişiklikleri farkettim. Bir kaç defadan sonra teste gerek bile duymadım. Akıntı, ani duygu değişimi, ani cinsel istek, akıntının daha yapışkan formda olması vs. görünce yumurtlama zamanımı anlıyordum.

Biz iki sene boyunca uğraştık. Son sistemimiz şu şekildeydi, bizde işe yaradı yani. Android tellerde takvim diye bir program var. Orada yazan yumurtlama tarihinden 6 gün önce, ondan üç gün sonra, tam yumurtlama günü ve yumurtlamadan 2 gün sonra birlikte oluyor ve sırtıma yastık koyuyorduk. Diğer günler kafana göre. 6 gün öncesinin sebebi, doktor önermişti. Eğer yumurtlamaya çok yakın birlikte olunursa yeterince hızlı sperm birikemiyor. Daha eski birlikte olununca spermler çok beklediği için de kimi canlı olmuyor veya yavaşlıyor, yine hamile kalmak zorlaşıyor. Aklınızda bulunsun.

bugün denedim sizce geçmiş mi yoksa ovuaslyon olmusmuu?

Eklentiler

• 20160203_183538.webp
    20160203_183538.webp
    3 KB · Görüntüleme: 326
Back
X