Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef değilsiniz. Lh hormonu vücudumuz da hep var ne zaman yaparsanız yapın illa bir silik çizgi görürsünüz. Genelde hamileliği öğrenen kişilerin ilk çıkan çizgi daha silik ikinci çıkan çizgi daha koyu oluyorevde gebelik testim olmadığı icin ovulasyon yaptım ikinci idrarla sıvı almadan. adetime 4-5 gün falan var en fazla daha kısa da olabilir ama max çizgisinden daha çok kontrol çizgisi renkli hamile olabilir miyim
Aa sizin ikinci çizgi silikevde gebelik testim olmadığı icin ovulasyon yaptım ikinci idrarla sıvı almadan. adetime 4-5 gün falan var en fazla daha kısa da olabilir ama max çizgisinden daha çok kontrol çizgisi renkli hamile olabilir miyim
Sizin t çizgisi daha koyu çıkmış hamile olabilirsinizevde gebelik testim olmadığı icin ovulasyon yaptım ikinci idrarla sıvı almadan. adetime 4-5 gün falan var en fazla daha kısa da olabilir ama max çizgisinden daha çok kontrol çizgisi renkli hamile olabilir miyim
kontrol silik diğeri koyuMaalesef değilsiniz. Lh hormonu vücudumuz da hep var ne zaman yaparsanız yapın illa bir silik çizgi görürsünüz. Genelde hamileliği öğrenen kişilerin ilk çıkan çizgi daha silik ikinci çıkan çizgi daha koyu oluyor
Evet sizde kesin hamilelik varkontrol silik diğeri koyu
bilmiyorum adet olacak gibiyim sanki gebelik testi yapıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorumSizin t çizgisi daha koyu çıkmış hamile olabilirsinizyerinizde olsam hemen gebelik testi alırdım Bikaç tane
![]()
yarına kadar beklemem gerek yine de direkt gidip kan veririmEvet sizde kesin hamilelik varbence yarın direk kan vermeye gidin
Bencede kan verin yarın direkyarına kadar beklemem gerek yine de direkt gidip kan veririm
inşallah allah gönlünüze göre versin:) ama net bir şey yok ki ovulasyona de pek güvenesim gelmiyorBencede kan verin yarın direktebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim içinde dua eder misin
![]()
Yeni öğrenen arkadaşlar var burda aynı marka ve sonuçta böyleydiinşallah allah gönlünüze göre versin:) ama net bir şey yok ki ovulasyona de pek güvenesim gelmiyor
inşallah dediğiniz gibidir çok mutlu olurum allah size de nasih etsin en kısa süredeYeni öğrenen arkadaşlar var burda aynı marka ve sonuçta böyleydişuan hamile
Amiin inşallahinşallah dediğiniz gibidir çok mutlu olurum allah size de nasih etsin en kısa sürede
Amiin inşallahteste göre var canım
hala inanamıyorum şoktayımHamilesin dedim sana![]()
Tebrik ederim canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin..hala inanamıyorum şoktayım
çok teşekkürlen inşallah sanada en kısa sürede nasip olur canımTebrik ederim canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin..bizlere de dua et olur mu benimde ovilasyon testim yarın gelecek bende yapacağım yumurtlama çatlama gördüm değerlendirdim sonra test bitti inşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız
![]()