Yaaa merhaba ben sürekli böyle rahatsız ediyorum da benim yine pik oldu gibi çıktı ama bu kez önce t hemen kopkoyu oldu C sonra 2 dk sonra falan çıkmış oldu ve baya baya silik
Demiştiniz ya C silik t kopkoyu olunca gebelik anlaşılıyor diye
Artık bende o duruma inanır gibi oldum da umarım boşa ümitlenmiyorumdur ya dua edin nolur yarın sabah kaset test yapmayı düşünüyorum
Önceki testlerimi yine yüklüyorum bi bakar mısınız
Napsam bilemedim ya
Dua edin nolur hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olmuş olsun
Yaaa merhaba ben sürekli böyle rahatsız ediyorum da benim yine pik oldu gibi çıktı ama bu kez önce t hemen kopkoyu oldu C sonra 2 dk sonra falan çıkmış oldu ve baya baya silik
Demiştiniz ya C silik t kopkoyu olunca gebelik anlaşılıyor diye
Artık bende o duruma inanır gibi oldum da umarım boşa ümitlenmiyorumdur ya dua edin nolur yarın sabah kaset test yapmayı düşünüyorum
Önceki testlerimi yine yüklüyorum bi bakar mısınız
Napsam bilemedim ya
Dua edin nolur hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olmuş olsun
ay yerım en tatlıs heyecanlar 17 sı pikmis tekrar olmus hem de ne pik olmus . Insallah bebıstendır. Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın hepmıze sabaha testın varsa elınde yap at bıze de
17 sinde pik gibi duruyor bende acemiyim bu konularda ama ya tekrar yumurtlama oldu yada hamilelik var lh degeri yumurtlama ve hamileyken yukselirmis falan okudum gebelik testi yapsaniza sonra kan testi yaptirirsin cikarsa
Ben hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim Koyulaşmaya başlamıştı T çizgisi. Ama bu kadar pik değildi.
Bence yarın hemen bir gelebilik testi ile kontrol edin. İnşallah sağlıkla gebeliktir
Eğer gebelik yoksa değerlendirin bence 2. Şans olmuş
Yaaaa sabah test yaptım kızlaaarrrr doğru mudur
İlk 3 dk da soluk çıkan testler sonda heyecandan hemen duşa girdim 10 dk sonra daha da koyulaşmıştı
Sabah da hemen kan vermeye gittim sonucumu alamadan işe geçtim sanırım gebeyim eğer test yanlış değilse dua edin sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah
Yaaaa sabah test yaptım kızlaaarrrr doğru mudur
İlk 3 dk da soluk çıkan testler sonda heyecandan hemen duşa girdim 10 dk sonra daha da koyulaşmıştı
Sabah da hemen kan vermeye gittim sonucumu alamadan işe geçtim sanırım gebeyim eğer test yanlış değilse dua edin sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah