Ovulasyonumu nasil hesaplayacagim bu duzensizlikle :) ??

H a s s a

Aslan anası 🦁' 🤰🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
1.626
1.495
133
Merhaba kizlar,
Adetlerim cok duzensiz bazen 28 gunde bir bazen 35 gunde bir adet oluyorum degisiyor surekli.
Gebelik dusunuyorum benm icin hangi gunler verimli, nasil hesaplayacagim ?
Uygulamalar var indirdim ama adet dongum net su kadar diyemedgm icin cesitli sonuclar cikiyor. Kafam karsti.

Bu arada son adet tarihim 19 Mayis.

bir kadın doğum uzmanına git durumunu açıkla yumurta takibini o yapsın sana günleri veriyor. o günlerde eşinle birlikte oluyorsun.

senin gibi ydi döngülerim, 1 yıl korunmadım ve gebe kalamadım. günleri o programlarla asla hesaplama hepsi ortalama veriyor ve yanlış çoğunlukta, en güzeli kadın doğumcuya yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyebilirsin ben evde yapılan ovulasyon testi ile hamile kaldım ancak imkanın varsa doktora git. ben 2 günde bi doktora gidemeyeceğim için evde yaptım 2. ayda hamile kaldım.

Ya yumurta takibi yaptiracaksin (ki o da hergun git gel sıkıntı eğer hastane uzaksa) yada ovulasyon testi alip evde kendin tespit edeceksin canim. En garanti yöntem bu ikisi

Nasil yapacagim peki.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…