Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir hamilelik testi yapın yada kan verin6. Gün oldu adet olmuyorum. Fakat eşim yeni varikosel ameliyati oldu bu ay. Çocuk olmayacağını düşünüyorduk. Simdi evde ovulasyon testi yaptim ve T cok koyu sizce olabilir mi cok şaşkınım?
İnşallah cok da heveslenmek istemiyorum ama engel olamıyorumbence yapsaniz cikar cok koyu masallah
Ben böyleyken hamile olduğumu öğrendim sende de var bence hemen idrar testi veya kan testi yaptır.. Sonucunu benimle de paylaş çok merak ederim6. Gün oldu adet olmuyorum. Fakat eşim yeni varikosel ameliyati oldu bu ay. Çocuk olmayacağını düşünüyorduk. Simdi evde ovulasyon testi yaptim ve T cok koyu sizce olabilir mi cok şaşkınım?
İnşallah güzel haber olarak paylaşırımBen böyleyken hamile olduğumu öğrendim sende de var bence hemen idrar testi veya kan testi yaptır.. Sonucunu benimle de paylaş çok merak ederim![]()
İnşallah canım ❤İnşallah güzel haber olarak paylaşırım![]()
İnşallah canım
Amin etmez miyim.. Allah isteyen herkese en hayirlisindan nasip etsin inşallah.. Hala emin olamiyorum ama...Ay hadi hayırlı olsun canım Rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin RABBİM bana da dua et olur mu
Teşekkür ederimtebrikler cok net cikmis![]()
Yaa biliyodum kuzummGebelik testim pozitifff![]()
Amin teşekkür ederimYaa biliyodum kuzumminşallah sağlıklı ilerler sağsalim kucağınıza alırsınız balım ❤
![]()
Erken gebelik testi değilse adetin geçmeden cikmayabilir diye biliyorum canimmCanlarım adetime 2 gün var bende ovulasyon testi yaptım pozitif ama gebelik testi negatif acaba sabah ilk idrarimla yapmadım ondan yoksa 2. Yumurtlama mı kizlar kafam çok karıştı Eki Görüntüle 3224731 Eki Görüntüle 3224732