Gebeliğe Hazırlık Ovülosyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrrrrmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
20
3
1
23
Ovülosyon testini ilk kez kullanıyorum ve korunmayı bıraktım adet 4 ünde bitti 4.gün birliktelik 6 Ekim teste başladım anlayanlar bakabilir mi bugün 2 testini yaptım ama çık hafif kırmızı ilk test gibi

4ünde bitti 6 sında test yaptım bide bugün bugünde bu şekildeydi test.ilk gebeliğin olacak inşallah:)4 ünde ilişki oldu bide bugün sence 1 gün arayla olsa tutar mı

4ünde bitti 6 sında test yaptım bide bugün bugünde bu şekildeydi test.ilk gebeliğin olacak inşallah:)4 ünde ilişki oldu bide bugün sence 1 gün arayla olsa tutar mı
Daha pik olmamış yanı yumurtlama olmamış. Gün aşırı ilişki olabilir pik görene kadar pik gördüğün zaman 3 gün üst üste değerlendir bence

Arkadaşlar benim de 29 eylül de pik yapmıştı pik yaptıktan sonraki 2 gün daha teste devam ettim bayağı silik çıkmıştı bugün merak ettim tekrar test yaptım testim yüksek çıktı kafam karıştı

Ben de ilk onu kullanmıştım bu ay olmazsa strip testler var onlardan da alabilirsin ben onları daha çok beğenmiştim genelde de onu kullanıyor herkes
Anladım canım hayırlısı bakalım beşliydi zaten bu bittikten sonra akışına bırakıp dediğin gibi olmazsa diğerlerinden alırım heyecanlıyım biraz

Pik yapınca değerlendirdin mi aşkım bazen yanlış da gösterebiliyormuş ben baya araştırmıştım ama fikir olsun diye buraya da attım ilk denemen mi seninde gebelik için

Pik yapınca değerlendirdin mi aşkım bazen yanlış da gösterebiliyormuş ben baya araştırmıştım ama fikir olsun diye buraya da attım ilk denemen mi seninde gebelik için
Evet değerlendirdim pik yaptığı günü. Ovülasyon testiyle ilk denememiz evet. 1 sene önce kasım sonu gibi bir düşük yapmıştım

Evet değerlendirdim pik yaptığı günü. Ovülasyon testiyle ilk denememiz evet. 1 sene önce kasım sonu gibi bir düşük yapmıştım
Anladım aşkım hayırlısı inşşalh Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin AMİNNNN.
İlk sayılır neredeyse bakalım bu ay güzel haber alırız ikimizde inşallah ilişkiye de dikkat etmek lazım bence Allah isteyince her türlü verir stres yapmamaya çalış 1 gün arayla değerlendir ben öyle yapıyorum bakalım nolcak

Amin inşallah güzel haberlerle seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…