Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pkoluyum.. Tabiki allah bilir olurunu olmazini..insallah herkes yavrucuuna kavusur hayirlisiyla. Adet bitiminden.sonra test yapmaya baslayip bi kac ay icinde 14 ile 23 . Gunler arasi gidip gelen yumurtlama dongumun oldugunu farkettim genellemeyle.. Dolayisiyla 12 sindan yumurta catlayana kadar teste devam ettim. Bazi aylarda iki kez pik gordum yani cift yumurtlama degerlendirdik denolmamisti. Son kasimda hamile kaldim dustu. Korunduk. Sonra ocak ve subatta sirasiyla 16. Ve 19. Gunlerde yumurtlama oldu. 3 gune bir ayi degerlendirirken . Pik gununden bi gun once biraz koyu cikar anlasiliyo. O gunu pik gununu ive pikten sonraki testte silinmenin oldugu yani yumurtanin catladigi gunu (3gun arka arkaya) degerlendirmis olduk.. Pik 2 gun surerse yumurta catlayana kadar iliskiye devam edilmeli. Boyle hamile kaldim kisaca. Lakin daha doktora gidemiyorum malum virus:)Merhaba canlarim benim adet duzensizligim var kistim vardi gecti falan adet duzensizligim var ovulosyom testo aldim, kullanip gebe kalan var mi![]()
Merhaba cnm bende bugün kullandım ve 3 gündür silikleşti Ama bugün eşim göreve gidiyor diye birliktelik olmadı .. ama dün be önce ki gğn hep oldu diğer günler de .. yeterli demiben pkoluyum.. Tabiki allah bilir olurunu olmazini..insallah herkes yavrucuuna kavusur hayirlisiyla. Adet bitiminden.sonra test yapmaya baslayip bi kac ay icinde 14 ile 23 . Gunler arasi gidip gelen yumurtlama dongumun oldugunu farkettim genellemeyle.. Dolayisiyla 12 sindan yumurta catlayana kadar teste devam ettim. Bazi aylarda iki kez pik gordum yani cift yumurtlama degerlendirdik denolmamisti. Son kasimda hamile kaldim dustu. Korunduk. Sonra ocak ve subatta sirasiyla 16. Ve 19. Gunlerde yumurtlama oldu. 3 gune bir ayi degerlendirirken . Pik gununden bi gun once biraz koyu cikar anlasiliyo. O gunu pik gununu ive pikten sonraki testte silinmenin oldugu yani yumurtanin catladigi gunu (3gun arka arkaya) degerlendirmis olduk.. Pik 2 gun surerse yumurta catlayana kadar iliskiye devam edilmeli. Boyle hamile kaldim kisaca. Lakin daha doktora gidemiyorum malum virus:)
18 i en koyusu bence pik gibi duruyor.bi eger 18 19 u degerlendirdiysen insallah tutmustur.Merhaba cnm bende bugün kullandım ve 3 gündür silikleşti Ama bugün eşim göreve gidiyor diye birliktelik olmadı .. ama dün be önce ki gğn hep oldu diğer günler de .. yeterli demi ☺☺
Değerlendirdik cnm inş olmustur ya bakalım çokta güvenmemek lazım ama18 i en koyusu bence pik gibi duruyor.bi eger 18 19 u degerlendirdiysen insallah tutmustur.benim cizgiler net koyulasip siliklesmisti. Sende lh yuksek seyrediyor demek ki.:))
rabbim gonlune gore versin.yok guvenmek degil de iste elimizden geleni yapip tevekkul etmekDeğerlendirdik cnm inş olmustur ya bakalım çokta güvenmemek lazım ama ☺☺☺
Merhaba, Kistlerinizi nasıl eritti doktor?Benimde pko hastalığım var doktorum kistlerimi eritti 2 ayda, ama adet duzensizligim var bir sorun yok ama duzensiz o yuzden ovulosyon testi aldim bende daha yeni evliyim 8 aydir adetimin bitiminden hemen sonra baslicam bakalim ilk defa kullanicam![]()
Folikasitle toz kullaniyorum 2 ayda gitti kistlerimMerhaba, Kistlerinizi nasıl eritti doktor?
@brcnyldz13Canım aynı şeyi yaşıyorum benim de pikim nerdeyse 10-12 gün sürüyor ne yapmam lazım illa her gün mü değerlenmeliçatlaması demek silikleşmesi yani dimi çatladıktan sonra da değerlendirilmeli mi
![]()
Been canım düzensiz adetle ovulasyon testi kullanarak ilk denememde hamile kaldım 3 ay adet olmadıgımı biliyorımMerhaba canlarim benim adet duzensizligim var kistim vardi gecti falan adet duzensizligim var ovulosyom testo aldim, kullanip gebe kalan var mi![]()
Tatlım normal suresı en fazla 2 3 gun oluyomus fazla surdugu zaman catlama olmaması ya da hormon dengesızlıgı oldgu soylenıyodu. Burda en cok 5 gun uzun suren kısıyı de okumustum ama belırlı bısorundan mı kaynaklı yoksa o aylık bısey mıydı tam bılgım olmadı Catlaması pıkten sonrakı sılıklestıgı gun anlasılıyo. pıke yakın gun Pık gunlerı ve sonrasındakı 2 gunu degerlendırmek yeterlı sperm sorunu yoksa . Bunu bence bı doktorunla gorus. YaDa Aldıgın testın markasını degıstır. Cunku bazılarının ayırt edılmesı guc oluyo hepsı bırbırıne benzıyo. Bende pko var yumurtlama gunum degısır ama 1 1.5 gun kadar pikte kalıp silikleşiyo. Hıc pik olmadıgı bı ay gecırdıgım de oldu gecen sene sonra yumurtladım 55 .gun adet oldum. O ay t c ye yakın ama cok koyu olmadan 2 haftaya yakın cıkmıstı sılıklestı . 1 hafta sonra pık geldı 15 gun sonta adet oldum dger koyu gunler yumurtlama degılmıs mısal bıdaha yasamadım ama senınkı pik diyosun 12 gun pik cok fazla normal degıl o. . yanlıs yonlendırmek ıstemem o yuzden doktor da ısrarcıyım.. Hormonlarına bı baktırt test yaptırmadıysan daha once. Catlamıyosa yumurta zaman kaybetmıs olma.Canım aynı şeyi yaşıyorum benim de pikim nerdeyse 10-12 gün sürüyor ne yapmam lazım illa her gün mü değerlenmeliçatlaması demek silikleşmesi yani dimi çatladıktan sonra da değerlendirilmeli mi
![]()
hırmonlarıma bir sene oldu tam bakılalı bi sorun yoktu çok şükür ama yeni baktırmadım yaniTatlım normal suresı en fazla 2 3 gun oluyomus fazla surdugu zaman catlama olmaması ya da hormon dengesızlıgı oldgu soylenıyodu. Burda en cok 5 gun uzun suren kısıyı de okumustum ama belırlı bısorundan mı kaynaklı yoksa o aylık bısey mıydı tam bılgım olmadı Catlaması pıkten sonrakı sılıklestıgı gun anlasılıyo. pıke yakın gun Pık gunlerı ve sonrasındakı 2 gunu degerlendırmek yeterlı sperm sorunu yoksa . Bunu bence bı doktorunla gorus. YaDa Aldıgın testın markasını degıstır. Cunku bazılarının ayırt edılmesı guc oluyo hepsı bırbırıne benzıyo. Bende pko var yumurtlama gunum degısır ama 1 1.5 gun kadar pikte kalıp silikleşiyo. Hıc pik olmadıgı bı ay gecırdıgım de oldu gecen sene sonra yumurtladım 55 .gun adet oldum. O ay t c ye yakın ama cok koyu olmadan 2 haftaya yakın cıkmıstı sılıklestı . 1 hafta sonra pık geldı 15 gun sonta adet oldum dger koyu gunler yumurtlama degılmıs mısal bıdaha yasamadım ama senınkı pik diyosun 12 gun pik cok fazla normal degıl o. . yanlıs yonlendırmek ıstemem o yuzden doktor da ısrarcıyım.. Hormonlarına bı baktırt test yaptırmadıysan daha once. Catlamıyosa yumurta zaman kaybetmıs olma.![]()
Nasil oldu catlama olmadi bende ya yumurtlama oldu 8 günBeen canım düzensiz adetle ovulasyon testi kullanarak ilk denememde hamile kaldım 3 ay adet olmadıgımı biliyorım![]()