- 29 Haziran 2022
- 3.914
- 2.200
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik ya da pik e yakın. Bugün de değerlendirin yarın tekrar test yapın. Zaten pikten mnceki gönde değerlendirmek gerekiyor. Benim testim ekte görüldüğü gibiOvulasyon testim.pikmi sizce
Canım bugünü değerlendir testi yapmaya devam et silikleşince gün aşırı iki kere daha değerlendir.Pik ya da pik e yakın. Bugün de değerlendirin yarın tekrar test yapın. Zaten pikten mnceki gönde değerlendirmek gerekiyor. Benim testim ekte görüldüğü gibi
Sağ taraftaki t çizgisi c den koyu duruyor pik sanırım inşallah degerlendirebilirizCanım bugünü değerlendir testi yapmaya devam et silikleşince gün aşırı iki kere daha değerlendir.
Ben ovulasyonla kalmadım ama genelde böyle.
Hamile misinizCanım bugünü değerlendir testi yapmaya devam et silikleşince gün aşırı iki kere daha değerlendir.
Ben ovulasyonla kalmadım ama genelde böyle.
Evet pik yapmış kaçırma. Önemli olan çatlama ama. Gönlünce olsun.Sağ taraftaki t çizgisi c den koyu duruyor pik sanırım inşallah degerlendirebiliriz![]()
Maalesef kalbi durdu.Hamile misinizdeğerlendirmeye çalışcam bakalım emin değilim
![]()
Çok teşekkürler erken pik gördüm bu ay geçen ay adetten 6 gün sonraydı bu sefer 4 gün sonra sasirdimEvet pik yapmış kaçırma. Önemli olan çatlama ama. Gönlünce olsun.
Basınız sağolsunMaalesef kalbi durdu.
Her ay değişiyor hamilelik olmazsa da erken adet olrsunuz bu ayÇok teşekkürler erken pik gördüm bu ay geçen ay adetten 6 gün sonraydı bu sefer 4 gün sonra sasirdim
Bugünü degelrnedirdik yarını da değerlendirmek lazimmi çatlama olur bende muhtemelen geçen ay öyle olmuştu ama bilmiyorumEvet pik yapmış kaçırma. Önemli olan çatlama ama. Gönlünce olsun.
Gün aşırı olsa daha iyi. Zaten birkaç gün içerde canlı yaşıyor sperm.Bugünü degelrnedirdik yarını da değerlendirmek lazimmi çatlama olur bende muhtemelen geçen ay öyle olmuştu ama bilmiyorum
Bugün ovulasyon testi yaptım gene çatlama olmamış dünde böyle çıkmıştı geçen ay böyle olmamistiGün aşırı olsa daha iyi. Zaten birkaç gün içerde canlı yaşıyor sperm.
Canım senin dünkü testinde de yumurtlama yoktu ki. Ben diğer üyeye yorum yapıyorken sana yaptım sanırım.Bugün ovulasyon testi yaptım gene çatlama olmamış dünde böyle çıkmıştı geçen ay böyle olmamisti
Yaaa ama koyuydu t çizgisi c çizgisinden bugünde aynı t koyuCanım senin dünkü testinde de yumurtlama yoktu ki. Ben diğer üyeye yorum yapıyorken sana yaptım sanırım.
Senin yumurtlama henüz olmamış.
Pardon canım ben ters tutmuşum. Alışık olmadığım bir test seninkisi. Bazen yumurtlama 2 gün falan sürebiliyor.Yaaa ama koyuydu t çizgisi c çizgisinden bugünde aynı t koyu
Geçen ay farklı bı marka almıştım eczaneden onunki daha farklıydı ertesi günü catlamisti bu hassas mıdır nedir anlamadım herhalde gene doğru zamanda yumurtlama olacak takvime göre 2 martPardon canım ben ters tutmuşum. Alışık olmadığım bir test seninkisi. Bazen yumurtlama 2 gün falan sürebiliyor.
Bugün catlamisti diye değerlendirdik adam zaten yorgun yarın boş geçeriz belki bıktı bendenPardon canım ben ters tutmuşum. Alışık olmadığım bir test seninkisi. Bazen yumurtlama 2 gün falan sürebiliyor.