. Bugün yaptıgım test sen kaç gün önce ypmıştıncanım adete 8 gün kala yeniden yumurtlamadıgına göre gebelik olabilir
bende öyle olmuştu atsana bi testi buraya
Eki Görüntüle 2102691 . Bugün yaptıgım test sen kaç gün önce ypmıştın
Şuanda dayanamadım test yaptım negatif çıktı hayırlısı olsun artıkcanım 28 agustos bat tı
20 agustosta ovu testim böyle çıkınca şüphelenip gebelik testi aldım hatta bir pazar günüydü eşimle nçbetçi ezczane aramıştık
Benim kan testinde çıkıp idrar testinde çıkmamıştı aynı gün aklınızda olsun üstelik erken gebelik testi almıştımŞuanda dayanamadım test yaptım negatif çıktı hayırlısı olsun artık
Bende polikstlik over var dün baya bi araştırdım ondan dolayıda adete yakın pozitif çıkabiliyormuş .diyelim bu ikinci yumurtlamam oluyor diğeri tutmadı adetimede 7 gün kaldı bu son pozitiften sonrasını değerlendirdik gene biz tutma ihtimali varmıdır adete bukadar kısa sürede?Benim kan testinde çıkıp idrar testinde çıkmamıştı aynı gün aklınızda olsun üstelik erken gebelik testi almıştım
Bende de pko var. Sizin adetleriniz düzenli mi?Bende polikstlik over var dün baya bi araştırdım ondan dolayıda adete yakın pozitif çıkabiliyormuş .diyelim bu ikinci yumurtlamam oluyor diğeri tutmadı adetimede 7 gün kaldı bu son pozitiften sonrasını değerlendirdik gene biz tutma ihtimali varmıdır adete bukadar kısa sürede?
Tam günü gününe olmasamda her ay oluyorum en fazla 4 5 gün oynuyor sizin çocugunuz varmı peki biz 2 senedir istiyoruz boş gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim insan bi yerden sonra ümidi kesiyor artıkBende de pko var. Sizin adetleriniz düzenli mi?
Ben uzun süre yasmin kullandım bıraktım regli olmadım her ay doktora gittim düzensizlik için söktürücü aldım bazı aylar yumurtlamadım bile.. sonra bi çay karışımı var kür gibi onunla düzene sokıyım dedim çünkü her ay regli olamamak çok sıkıntılı. Onu yaptım o sırada ovulasyon testide aldım çift çizgi çıktı deneyelim dedik tuttu şu an hamileyim 11 haftalık. İnşallah sizin de istediğiniz zaman olsunTam günü gününe olmasamda her ay oluyorum en fazla 4 5 gün oynuyor sizin çocugunuz varmı peki biz 2 senedir istiyoruz boş gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim insan bi yerden sonra ümidi kesiyor artık
Ay allah sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsin sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde tutar.Ben uzun süre yasmin kullandım bıraktım regli olmadım her ay doktora gittim düzensizlik için söktürücü aldım bazı aylar yumurtlamadım bile.. sonra bi çay karışımı var kür gibi onunla düzene sokıyım dedim çünkü her ay regli olamamak çok sıkıntılı. Onu yaptım o sırada ovulasyon testide aldım çift çizgi çıktı deneyelim dedik tuttu şu an hamileyim 11 haftalık. İnşallah sizin de istediğiniz zaman olsun
Çok teşekkür ederim inşallah İnşallah sizin de olsun en kısa zamanda bu arada çay kürü ebru destanın çay kürü belki denemek isterseniz aklınızda olsunAy allah sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsin sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde tutar.
Adet gördüğüm için çaya bakmadım hiç bebek istyenler için süt buharı kürü vardı ebru destanın bu ay onu uyguladım bende :)Çok teşekkür ederim inşallah İnşallah sizin de olsun en kısa zamanda bu arada çay kürü ebru destanın çay kürü belki denemek isterseniz aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?