ovulyasyon testi

LONG

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
7
0
1
21
merhaba bende ilk defa ovulyasyon testi kullanıyorum adetimin 9 günü ilk testi yaptım ama hepsi aynı çıkıyo gibi test bozukmu sizce

bozul değil 30 nisanda yumurtlamışsınız işte

merhaba bende ilk defa ovulyasyon testi kullanıyorum adetimin 9 günü ilk testi yaptım ama hepsi aynı çıkıyo gibi test bozukmu sizce Eki Görüntüle 3422655
Pcos var mı? Lh yüksekliği pcosta olduğu için pike yakın ya da sürekli pik gormek normal. Şuan 30 Nisan'da yumurtlama görünüyor, 3 Mayıs'ta ki baya koyu ama pik değil

adetim düzenli bazen 2-3 gün ön, arkaya değişiyor bilmiyorumki ama 30nissan pik olursa baya akıntı gelirdi ama gelmedi ondanda biraz kafam karıştı yumurta çatlayamıyo olabilirmi

Pcos var mı? Lh yüksekliği pcosta olduğu için pike yakın ya da sürekli pik gormek normal. Şuan 30 Nisan'da yumurtlama görünüyor, 3 Mayıs'ta ki baya koyu ama pik değil:
adetim düzenli bazen 2-3 gün ön, arkaya değişiyor bilmiyorumki ama 30nissan pik olursa baya akıntı gelirdi ama gelmedi ondanda biraz kafam karıştı yumurta çatlayamıyo olabilirmi hastaneye gitmişyim herhangi bir sıkıntı yok yumurtalıkların çalışması baya iyi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…