Övünmenden bögggghhh geldi

benim eltimde öyle. misal evinin karşısında erkek kardeşi var. asla gidip gelmiyor belli yani.
bir kere vay efendim gelinleri hastalanıp çağırmış. durup durup anlatıyor.
bir tane benim evladım var bir de kardeşinin Allah bağışlasın. demişler ki çocuğu sana bırakırız sana da ek gelir olur. hatta arkadaşlardan da buluruz birkaç tane bakarsın. milette salaktı bakıcıya birkaç çocukla birlikte verecek kadar sanki. hayır kreşe veririm onun yerine. neyse vermediler tabi ki . ama aylarca bunu lafını çevirdi. neyse en sonunda bize bakıcı gerek oldu ona verdik. dedik ki ama tek bizim çocuğa bakacaksın başka çocuk olursa olmaz abla. tamam zaten onlar vermicek çocuklarını dedi. yani inan ailesiyle ilgili bu kadar basit şeyleri bile övüne övüne anlatıyor. artık ciddi önemli bişey olsa aylarca susmaz. dinlerken gerçekten sıkılıyor insan. sizi anlayabiliyorum. o yüzden idare edeceksiniz . mümkün mertebe muhabbet başlamaya yakın ikilersiniz .

heh imla hatası düzelticileri de geldi sizin yüzünüzden konudan birşey anlamıyoruz aradan nereden sürekli bir eleştiri bırakın insanları düzeltmeyi

Ayy hiç çekilmez Allah sabır versin. Dile getirsen yengesini kıskanıyor derler.
Bana biri kalabalıkta falan iltifat edince mahcup oluyorum bazen. Bir de ay bana şu çok güzelsin dedi şöyle zekisin dedi diye anlatanlar var. Onlara şaşırıyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Malesef huy bu yapacak bir şey yok. Ama yalnızken falan bozabilirsin belki. Abartıyor musun acaba biraz gibi...

niye dert ediyorsunuz ki bir kez suratına biz zaten düşük seviyede bir gelin almazdık çok doğru bir seçim yapmışız fakat kuyumcu çığırtkanlık yapmaz malum malı değerlidir sen maşallah sebzeci gibi bağırıyorsun bi dur da deyin :D

niye dert ediyorsunuz ki bir kez suratına biz zaten düşük seviyede bir gelin almazdık çok doğru bir seçim yapmışız fakat kuyumcu çığırtkanlık yapmaz malum malı değerlidir sen maşallah sebzeci gibi bağırıyorsun bi dur da deyin :KK70:

Hahah bu cok.iyiydi :KK45:

Valla cnm kadın kendini övüyor seni yermiyorsa bundan bu kadar rahatsız olman normal değil. Bazıları yapar bende var derken sende yok demeye getirir.anlatımı eğer bu şekilde değilse sadece mutluluğunu vs anlatıp paylaşıyorsa sen malesef abicigini kıskanma görümce sendromuna yakalanmış olabilirsin.

Şimdi kızın gercekte nasıl davrandığını senin yorumlanan sübjektif olur. Evde başka kardeşin yok mu anne veya baban onlar gelin hanımın bu anlatimlarina karşı ne hissediyorlar. Eğer onlar için herhangi bir olumsuzluk yoksa senin bu kıza karşı hissettiklerin kıskançlık vs olabilir. Öyle olsa bile bu da çok normal abin ile evlendi aileye yeni geldi. Bütün ilgi alaka onun üstünde. Yani bu durum normal bunu aşmak için abini mutlu ettiğini yegenlerin olacağını, onunla yakın ve guzel arkadaşlık kuracağıni vs düşünüp kendini bu duygudan uzaklaştırma bak derim. Aynı şeyleri sen doğduğunda abin hissetti çünkü. Gelin hanim seni kıskandırmak için kasıtlı yapıyorsa yine aynı düşün. Siz rakip veya düşman değilsiniz. Zamanı geldiğinde birbirine destek olması gereken aile bireylerisiniz artık. O seni kıskandımaya çalışıyorsa görmezden gelmeye çalıs. O da ingiliz prensesi değil yani

Kuzucum ben kucugum ve kiskanma denen seyi hic yasamiyorum hatta iyi olsunlar diye birbirlerine soyletip arar bile yapiyirum benim sorunum farkli yerse beni begenmese zaten laf soylerim ama buna.diycek.kelime cunle laf yok bi ara onun ailesi mukemmel bizi begenmiycek sendromna sokmustu beni sorun herseyi fazla buyuklendiriyor ve biz iyke saniyoruz annemde ayni babamda ayni abim gecen ovunup durmaktan.kafi anlatamadin dedi misal :) ailesi basli.basina.oyle ahh anlatamiyorumki

Kuzucum ben kucugum ve kiskanma denen seyi hic yasamiyorum hatta iyi olsunlar diye birbirlerine soyletip arar bile yapiyirum benim sorunum farkli yerse beni begenmese zaten laf soylerim ama buna.diycek.kelime cunle laf yok bi ara onun ailesi mukemmel bizi begenmiycek sendromna sokmustu beni sorun herseyi fazla buyuklendiriyor ve biz iyke saniyoruz annemde ayni babamda ayni abim gecen ovunup durmaktan.kafi anlatamadin dedi misal :) ailesi basli.basina.oyle ahh anlatamiyorumki
Ben anladım.Hemde çok iyi anladım..Çok sinir bozucu bişey ama yapacak bişey yok çünkü aileden.Sen bunu ömür boyu dinleyeceksin mecbur.Benim de yakın bi akrabam aynı şekilde ve inan çok bıktım. Herşeyiyle ençok da kocasıyla övünüyor.Nişanlıyken evlenince geçer sanmıştım,daha beter oldu.Enson görüştüğümde kocasının yedi ceddiyle övünme evresine geçmişti.Hatta kocasıyla tanışma tarihini, hayatının miladı olarak kabul etmiş olmalı ki,hayatında olan her olayı, kocasıyla tanışma,sözlenme, nişanlılık zaman diliminde anlatıyordu..:olamaz::KK34:

yılan hikayesi gibi dinle dinle bitmez artık bi zaman sonra sen ona gelin hanımın diliyle geçmişindeki o şah şahalı hayatını ezbere anlatırsın ....:işsiz:

yılan hikayesi gibi dinle dinle bitmez artık bi zaman sonra sen ona gelin hanımın diliyle geçmişindeki o şah şahalı hayatını ezbere anlatırsın ....:işsiz:

Olduuuu iyi gunler biz sizi ararizzzz :)

Diyesim var. Hayir.nedir.yani.bu.kendini ispat etme cabasi

Ben anladım.Hemde çok iyi anladım..Çok sinir bozucu bişey ama yapacak bişey yok çünkü aileden.Sen bunu ömür boyu dinleyeceksin mecbur.Benim de yakın bi akrabam aynı şekilde ve inan çok bıktım. Herşeyiyle ençok da kocasıyla övünüyor.Nişanlıyken evlenince geçer sanmıştım,daha beter oldu.Enson görüştüğümde kocasının yedi ceddiyle övünme evresine geçmişti.Hatta kocasıyla tanışma tarihini, hayatının miladı olarak kabul etmiş olmalı ki,hayatında olan her olayı, kocasıyla tanışma,sözlenme, nişanlılık zaman diliminde anlatıyordu..:olamaz::KK34:

Haha iste biz baskaydik ayriydik oy ben.nerelere gidem :sopa:
Basa gelen cekilirmis

Benim çevremde de vardı öyle bir iki numunelik allahtan mesafe koyabildim
Insanin enerrjisini düşürüyorlar yaaa :KK12:

Benimde.dusuyo o anlatirken yokkkk artik benim aklima olsem gelmeyeck kelimeler cumleler anlatim sekli abartisi ovusu , yiyo bitiriyo donuyorum anlatacagim varsada anlatmiyorum :)

Ay hiç sevmem öyle insanları ama dayanabildiğim kadar dayanırım.
En sonunda patlarım ama inşallah küsmeyiz...

Back
X