İnşallah canıım olacak olan oluyor her türlü rabbim kısmer ettiyse bahaneler yok oluyor. Bende 6 aydır deniyordum 6. Ayın sonunda eşimde bende gittik doktora doktor bana herhangi bi sorın yok dedi eşimin sperm sayısı çok iyiydi fakar harekette düşüklük vardı doktor takviye vermişti o ay hamile kaldım ama demmeki nasibi yokmuş sevincimiz çok sürmeden bitti. İnşallah tüm isteyenlere içindede bana rabbim yaşatır bu duyguyu
İnşallah canıım olacak olan oluyor her türlü rabbim kısmer ettiyse bahaneler yok oluyor. Bende 6 aydır deniyordum 6. Ayın sonunda eşimde bende gittik doktora doktor bana herhangi bi sorın yok dedi eşimin sperm sayısı çok iyiydi fakar harekette düşüklük vardı doktor takviye vermişti o ay hamile kaldım ama demmeki nasibi yokmuş sevincimiz çok sürmeden bitti. İnşallah tüm isteyenlere içindede bana rabbim yaşatır bu duyguyu
Evet öyle bi yazıda okudum, ya da doğumdan, kürtajdan, düşükten sonra geç yumurtlamada olabilirmiş ama diyorumya kürtajdan önce hiç yaşamamıştım böyle durumları şuan aşırı moralim bozuk bakalım hayırlısı
Adetlerim hep düzenli canım öncesinde de düzenliydi şimdi de düzenli
Yumurtlama takıbı kurtajdan beri hiç yapmadım
9 haftada kalp durdu o yüzden kurtaj oldum
Adetlerim hep düzenli canım öncesinde de düzenliydi şimdi de düzenli
Yumurtlama takıbı kurtajdan beri hiç yapmadım
9 haftada kalp durdu o yüzden kurtaj oldum
Canım bende geçen ay görmedim bu ay çok şükür reglim bitti 3. Gün gördüm YouTube kanalında ebru ceylan yumurtlama masajı diye gir her gün sabah öğlen akşam yap ben reglim bittiği gün başladım çok şükür yumurtlamayı gördüm