Ovuslayon testime bir yardım lütfen

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selammm kızlarrr geçen ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ve geçen ay 9. Günde çift çizgiyi yakaladım sonra regl oldum gerçi. Bu ayda sat 8 aralıktı günlerdir testte ikinci çizgiyi bulamadım hep silikti ikinci çizgi bayada stres olmuştum. Bugün 15. Günüm sanırım yakalım ekte test sonucum var bilgisi olanlar bir yorum yapabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_6945.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 72
Tam koyu değil canım akşam yada yarın koyulaşır. T c ile aynı yada daha koyu olması lazım yumurtlama olması için

canım daha vakti var aksam vakitlerinde ve yarın öğlene doğru biraz daha koyulaşacak tekrarla testlerini

Akşam testi tekrarladım sabahın tersine çok silik çıktı canım
Sıvı alımına dikkat ettinmi dünü değerlendirdiysen sıkıntı yok bugünüde mutlaka değerlendir benimki koyulaşmaya başlayınca günde 3 tane test yaptım netleştirmek için

Kızlar ektekide bu sabah yaptığım test kahvaltıdan 1.5 saat sonra acele acele yapmak zorunda kaldım akşam düğünümüz var kuaföre gitmem gerek ondan hemen yaptım. Buarada dünü değerlendirdik ama bugün düğünde olacağımız için bugünü değerlendiremeyeceğiz

Eklentiler

• IMG_6958.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…