Selammm kızlarrr geçen ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ve geçen ay 9. Günde çift çizgiyi yakaladım sonra regl oldum gerçi. Bu ayda sat 8 aralıktı günlerdir testte ikinci çizgiyi bulamadım hep silikti ikinci çizgi bayada stres olmuştum. Bugün 15. Günüm sanırım yakalım ekte test sonucum var bilgisi olanlar bir yorum yapabilir mi ?
Selammm kızlarrr geçen ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ve geçen ay 9. Günde çift çizgiyi yakaladım sonra regl oldum gerçi. Bu ayda sat 8 aralıktı günlerdir testte ikinci çizgiyi bulamadım hep silikti ikinci çizgi bayada stres olmuştum. Bugün 15. Günüm sanırım yakalım ekte test sonucum var bilgisi olanlar bir yorum yapabilir mi ?
Sıvı alımına dikkat ettinmi dünü değerlendirdiysen sıkıntı yok bugünüde mutlaka değerlendir benimki koyulaşmaya başlayınca günde 3 tane test yaptım netleştirmek için
Kızlar ektekide bu sabah yaptığım test kahvaltıdan 1.5 saat sonra acele acele yapmak zorunda kaldım akşam düğünümüz var kuaföre gitmem gerek ondan hemen yaptım. Buarada dünü değerlendirdik ama bugün düğünde olacağımız için bugünü değerlendiremeyeceğiz