Oxford ayakkabılar.. Yardıma ihtiyacım var !

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
296
Diğer
bilemiyorum bu ayakkabıları nasıl buluyorsunuz. Kimine göre çok hoş kimine göre berbat, ama ben bunları beğenenlerdenim, yardıma ihtiyacım var.
iki model var kararsız kaldım, ikisi de hemen hemen aynı fiyat.
bana fikir verebilir misiniz acaba hangisi kızlarrr ??
:97:

:71:

gojane213634279708txup4eio.jpg

gojane213634286190m20v38us.jpg

gojane2136342925594jinhml0.jpg

gojane213796646497su32mc8r.jpg

gojane213796661673gro1vh0s.jpg

gojane2137966619185ncz102d.jpg

gojane213634297666mbitye0g.jpg

buda ayakkabının diğer rengi..

Son düzenleme:
Ben de bayılıyorum oxford'lara... Ben ilkini çok beğendim canım açık renk olan güzel bi kombinle çok tarz olur bence :32:

bence topuklu modelleri var bunların üst kısımları daha farklı duruyor hem...birde bunlar daha çok spor ayakkabı gibi görnüyor birde onlara baksan...

topuklu giymiyorum günlük üniversite öğrencisi olduğum için genelde spor tercih ediyorum.
bide sanki bu ayakkabılarda asıl model düz taban olanlarıymış gbi geliyor bana.
yine de teşekkr ederm fikirler için,
bn de beyaza daha çok ısındım ama yine de fikire ihtiyacım var:31:

alttaki daha hoş geldi gözüme..kız kardeşim de hotiçten almıştı bunun lacivertli kahveli olanını..
yakışan yakıştırıyor kendine..şimdiden güle güle kullanın

2.sini kendim için beğenmiştim ama kargosu da ayakkabı kdr tuttuğu için almadım
yani 2. diyorum
bu ayakkabılara bayılıyorummmmmmmm

alttaki daha hoş geldi gözüme..kız kardeşim de hotiçten almıştı bunun lacivertli kahveli olanını..
yakışan yakıştırıyor kendine..şimdiden güle güle kullanın
evet hotiçtekilre ben de bakmıştım ama sezon sonuydu numarası yoktu..tşk ederm fikir için :)

ben kendime alacak olsam ikinciyi alırdım, kombin etmem kolay o rengi ama ilkide güzel. ama sen yinede 2.yi al bence :34::34:
benm de renk olarak birinci model olarak ikinci hoşuma gtti, o yüzden arada kaldım.bi de birincinin kenarlarında tül gbi bi ayrıntı var sankı daha feminen..

2.sini kendim için beğenmiştim ama kargosu da ayakkabı kdr tuttuğu için almadım
yani 2. diyorum
bu ayakkabılara bayılıyorummmmmmmm
diyyy mi diyy mi ben de :)
evet ya kargo parası çok gerçekten o yüzden hala düşünme aşamasındayım, numarası btmeden karar vercem inşallah:31:

tatlım ben olsam kesinlikle birinciyi alırdım hem renk hem model olarak çok daha kadınsı duruyor ve uyumlu bir kombinle o yandaki transparan detay hoş bir hatunu seksi bile gösterebilir :51::9:
ancak tabii ki de senin kararın :34:

Back
X