Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buldum galiba yarın 11 gibi kesinleşecek haber veririm sanada çok gelirse. Sana kaç lazımOxotide iğne arıyorum acil! Bursadayım
Elimde 3 kutu oxotide var. Kalamis, Istanbul’dayim.
Merhaba bende oxotide var bir kutumerhaba,
bende öyle arıyorum umarım elinde fazla olan vardır.. oxotide ya da cetrotide iğne
Merhabalar bende bursadayim nerde buldunuz acaba cok acill 3.tedavim ve cok korkuyorumBen buldum galiba yarın 11 gibi kesinleşecek haber veririm sanada çok gelirse. Sana kaç lazım
Bana ulasirmisinizOxotide iğne arıyorum acil! Bursadayım
Bende 1 kutu var ama istanbuldayimMerhaba Ankaradayım bende oxotide 7 kutu arıyorum bulamadım henüz. Ayrıca bilen var mı bu ilaç neden bu kadar önemli ilk defa kullanıcam bu 2.transferim
MerhabaMerhaba Ankaradayım bende oxotide 7 kutu arıyorum bulamadım henüz. Ayrıca bilen var mı bu ilaç neden bu kadar önemli ilk defa kullanıcam bu 2.transferim
Teşekkür ederim bulamadık duphaston kullanarak devam ediyoruz hakkımızda hayırlısıMerhaba
Önemli çünkü yumurtalar belli bi boyuta gelince kendi kendine çatlaması önlemek için örnepin gonalf ile beraber oxotide ya da cetrotide vuruyosun
Mrb hala elinizde duruyormu benim ihtiyacım varElimde 3 kutu oxotide var. Kalamis, Istanbul’dayim.
Merhaba tabikiiki duruyorMrb hala elinizde duruyormu benim ihtiyacım varbana dm yazarmısınız
Tamamdır5427767706 ararmısınız
Duruyormu hala elinizde?Elimde 3 kutu oxotide var. Kalamis, Istanbul’dayim.
Neresindensiniz iatanbulun?Bende 1 kutu var ama istanbuldayim
Bulabildinizmi?Oxotide iğne arıyorum acil! Bursadayım