- 18 Temmuz 2022
- 4.554
- 7.490
- 88
- Konu Sahibi annabelica
Arkadaşlar yakın zamanda izmirde bu ilaçları bulanlar yazabilir mi. Hangi eczanede bulunuyor. Çok acil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayraklı doğa eczanesinden temin ediyordum geçen sene ben. Belki vardır bir arayıp sorabilirsinizArkadaşlar yakın zamanda izmirde bu ilaçları bulanlar yazabilir mi. Hangi eczanede bulunuyor. Çok acil![]()
Buraya bi arkadaş yazmış görmüştüm belki siz yazmıştınızMerhaba bayraklı doğa eczanesinden temin ediyordum geçen sene ben. Belki vardır bir arayıp sorabilirsiniz
O kadar kötü durumda mı ya ilaç sektörüBuraya bi arkadaş yazmış görmüştüm belki siz yazmıştınızOradan bi kutu oxotide aldım ama devamı yok. Bana 2 kutu daha gerekiyor. Başka yerde de kalmamış. Yarın tekrar aramaya devam edeceğim. Tedavi mecburen gelecek aya kaldı. Çok teşekkür ediyorum
![]()
Maalesef ya çok sıkıntılı. Çok şükür ki hastalık için ilaç aramıyoruz ona şükrettim bütün günO kadar kötü durumda mı ya ilaç sektörügeçen senede yoktu ama buradan falan mutlaka buluyordum.
Amin şu zor zamanlarda allah kimseye aratmasınMaalesef ya çok sıkıntılı. Çok şükür ki hastalık için ilaç aramıyoruz ona şükrettim bütün gün![]()
İnanın aynısını yapmayı düşünüyordum ben de. İlçelere ya da komşu illere de giderim tabi hiç sorun değil. İnşallah bulabilirim çok teşekkür ederimBen ilaç ararken Google a ilçe nin ismini eczaneler diye arıyordum hepsini sırayla arıyordum nerede varsa öyle deneyin şu an tüp bebek ilaçları maalesef zor bulunuyor ben Küçükçekmece de yaşıyorum sırf ilaç için şişliye gittiğimi biliyorum inşallah bulursunuz hemen
Merhaba canım, bende Beylikdüzündeyim. Bana da gonapeptyl lazım. Bildiğin eczane var mı acaba?Ben ilaç ararken Google a ilçe nin ismini eczaneler diye arıyordum hepsini sırayla arıyordum nerede varsa öyle deneyin şu an tüp bebek ilaçları maalesef zor bulunuyor ben Küçükçekmece de yaşıyorum sırf ilaç için şişliye gittiğimi biliyorum inşallah bulursunuz hemen
Alsancakta erengindi sanırım adı orda vardıArkadaşlar yakın zamanda izmirde bu ilaçları bulanlar yazabilir mi. Hangi eczanede bulunuyor. Çok acil![]()