• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oxotide veya Gonapeptyl izmirde eczane arıyorum

annabelica

🙏🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
4.554
7.490
88
Arkadaşlar yakın zamanda izmirde bu ilaçları bulanlar yazabilir mi. Hangi eczanede bulunuyor. Çok acil🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba bayraklı doğa eczanesinden temin ediyordum geçen sene ben. Belki vardır bir arayıp sorabilirsiniz
Buraya bi arkadaş yazmış görmüştüm belki siz yazmıştınız😍 Oradan bi kutu oxotide aldım ama devamı yok. Bana 2 kutu daha gerekiyor. Başka yerde de kalmamış. Yarın tekrar aramaya devam edeceğim. Tedavi mecburen gelecek aya kaldı. Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻

Buraya bi arkadaş yazmış görmüştüm belki siz yazmıştınız😍 Oradan bi kutu oxotide aldım ama devamı yok. Bana 2 kutu daha gerekiyor. Başka yerde de kalmamış. Yarın tekrar aramaya devam edeceğim. Tedavi mecburen gelecek aya kaldı. Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻
O kadar kötü durumda mı ya ilaç sektörü 😞 geçen senede yoktu ama buradan falan mutlaka buluyordum.

Ben ilaç ararken Google a ilçe nin ismini eczaneler diye arıyordum hepsini sırayla arıyordum nerede varsa öyle deneyin şu an tüp bebek ilaçları maalesef zor bulunuyor ben Küçükçekmece de yaşıyorum sırf ilaç için şişliye gittiğimi biliyorum inşallah bulursunuz hemen

Ben ilaç ararken Google a ilçe nin ismini eczaneler diye arıyordum hepsini sırayla arıyordum nerede varsa öyle deneyin şu an tüp bebek ilaçları maalesef zor bulunuyor ben Küçükçekmece de yaşıyorum sırf ilaç için şişliye gittiğimi biliyorum inşallah bulursunuz hemen
İnanın aynısını yapmayı düşünüyordum ben de. İlçelere ya da komşu illere de giderim tabi hiç sorun değil. İnşallah bulabilirim çok teşekkür ederim 🙏🏻

Merhaba canım, bende Beylikdüzündeyim. Bana da gonapeptyl lazım. Bildiğin eczane var mı acaba?

Merhaba ben 2 ay olmadı herhalde ilaçları kestim şu an nerede var ya da yok bilmiyorum ama ben ilaç ararken Google dan yakındaki eczanelerin hepsini arayıp soruyordum yoksa uzak eczanelere yöneliyorduk Küçükçekmece’de Ümraniyeye oradan Şişli’deki Eczanede ilaç almaya gitmişmişim var

Küçükçekmece Halkalı da Aydın eczanesini Ümraniye Şerifali de Pelin eczanesini
Şişlide de Acıbadem’im tam karşısında ki eczanede ben aldığımda vardı Nispet Eczanesi olması lazım oraları da bir arayın derim

Merhaba
Merional 150veya 75
Meriofert 150 veya 75 arıyorum
Nerede var bilenler varsa Mesaj bırakın.
veya sizden kalan ilaçlar olsa bana yardımcı olabilirseniz 😁
Teşekkürler

Back
X