Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri oy oy oy :( kınam için S.O.S {resimli}

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
1
46
İstanbul
kızlar mrb,ben bindallı almıycam,şaşalı bir kına elbisesi de istemiyorum sonuçta bizim sitenin yönetiminde olucak kınam
öncelikle istediğim elbise modelleri;
en çok sağ ve sol baştakini beğendim
$B1O0CAOE6GPICAOBAI2XCACIDGXLCAL4SGI2CAG1SQPYCAGLF3W9CAD8XB7MCASV7JA0CAB28E3MCAI5268VCA3L5HCB...webp
altına giyeceğim külotlu çorap için siyah ince ya da krem rengi çorap düşündüm,sizce hangisi daha uygun olur?
$CALVIN-KLEIN-BAYAN-INCE-KULOTLU-CORAP-SIYAH__10090708_0.webp
$Krem-Kulotlu-corap-File-Desenli-italy-Style__36669725_0.webp
üzerime bolero ya da hırka düşünüyorum yine krem rengi,sonuçta aralık ayı :/ sizce hangisi?
$river-island-krem-rengi-uzun-hirka-s-m-l-SEZONN__36133413_0.webp
$S8WBCAMCAC9OCA866TXLCA2QA4A0CADHTNOYCAZGJ4HTCAP1UXN9CANIP4ZNCAZTMLH7CA5QPELOCAT9DH5JCACDM3QY...webp
$4UG4CAGAQCV6CA39I2HOCAARUH2BCAWLCLQBCAF6POC4CAD3RFRGCA0T1MA5CA8ZC98QCABOI970CASJ5DM5CAJDCV76...webp
ayakkabı olarak,kırmızı tabanlı-krem rengi-rugan ayakkabı mı?
$krem_rengi_rugan_ayakkabi_modeli.webp
yoksa bu tarz fiyonklu bişi ile mi kombini tamamlasam?
$paris_hilton_shoes.webp

kırmızı-siyah mı? yoksa kırmızı-krem rengi mi? bir kombin oluştursam ouf:26:
şimdi kırmızı ve siyahlı olsam,çok çok bir para harcamıycam.çorabım,hırkam,ayakkabım mevcut sadece elbise alınacak.
ama kırmızı ve krem rengi olursam baya bi extra masraf çıkacak..

kırmızı elbiselerden en güzeli birinci olan, yakası fırfırlı :16:

ayakkabı da en son dore rugan ayakkabı, çok güzelmiş. güzel gider :12:

Son düzenleme:
canım elbise olarak 1. yi beğendim, bence siyah kırmızı daha asil ve şık durur kombin olarak, her şey gönlünce olsun ömür boyu mutluluklar:nazar:

elbise olarak 1. çorapta siyah ı giy hırkada 1. olan ayakkabıda 1. olan mutluluklar:nazar:

ayy :66:
bir bir alınca koyucam buraya fotolarını x)
tamamen birebir aynıları olmasa da alınca yükliycem fotoları buraya :12::16::130:

canım ben 2. elbiseyi daha cok begendim hırka olarakta 1. sini altınada pudra pembe gibi olan ayakkabı cok güzelmiş :) simdiden mutluluklar dilerim..

öncelikle hayırlı olsun :)
bence siyah çorap kırmızı elbise birbirini boğar canım.ten rengi çorap giymelisin ama 57 numara değil,şu sahra rengi olabilir ,51 sanırım numarası.2-3 yıl önce müjdenin çok güzel renklerini almıştım ama müjde göremiyorum hiç bir yerde artık( 56,51 ve 57 sini kullanmıştım sanırım,lycralı çok hoş duruyor)çorabın ten rengi olursa istediğin ayakkabıyı giyebilirsin,masraf yapmak istemiyorum diyorsan evdeki ayakkabılarına bir bakıver,siyah olur,dore olur,lame olur krem olur.kalabalık olacağınız için hareketten falan pek üşümezsin sanırım.hırka yerine de şal daha güzel olur bu elbiselerin üstüne.ayakkabınla uygun renkte sade ,desensiz paşmina şallardan alabilirsin,tek renk olanlarından,üstü pul işlemeli olanları da var tek renklerin.vaktin varsa da bol delikli ajurlu bir şal örsen o da şık durabilir,belki vardır da.şişle örersen 2 günde biter.sevgiler..

dimi yaa :(
ama bulamıyorum haftalardır kırmızı elbise.
abiye istemiyorum.hem pahalı hem de pek kullanışlı değil diğer zamanlare için.
offf :( real,viaport,ümraniye..gezmediğim yer kalmadı.
şimdi de pendike bakıcam bi :14:

Back
X