- Emoji Skoru
- 12.398
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Azıcık kitap okusalar, afganistan ırak yada mısır vs... gibi islam cumhuriyetlerinin başına gelenleri bilirler, susarlardı. Kadın olarak 3. sınıf olmayı reddediyorum. Bunu kabullenen kadınları da yok etmek istiyorum. Neden insan kendini böcek gibi görmek ister?
Ben de Fatih'te doğdum büyüdüm. Vatan caddesindeydik hep. Oralar da nispeten iyi ama son zamanlarda oturduğumuz apartmana yerleşen insanlar yüzünden kapı dışarı çıkmaya tırsar olmuştuk. Pantolonuma bile laf ederdi komşular. Çarşamba tarafına çıktıkça işler çığrından çıkıyor. Şanslıymışsın senFatihi seviyorum ama bitti..
bu videoyu neden paylaştınız anlamadım
direk ayrımcılık kokuyor çünkü ..
videodaki bütün kadınlar örtülü ,sanki bütün örtülüler böyle düşünüyormuş gibi bir imaj çizilmiş .
nedir bu yaa ..
bu insanlardan türkiyede bir elin parmağını geçmeyecek kadar az kaldı ..
bu video da kasıtlı düzenlenmiş ,insanları kutuplaştırmak için.
bunun yerine daha faydalı bir video paylaşsaydınız daha iyi olurdu
hakeza şuan 3-5 kişinin kafasından geçen bu düşünceleri bu video ile farklı yönlere çekebilir herkes ..
bu gibi insanlar eskiden çok vardı ,çünkü o zaman insanlar şuanki gibi bilinçli değillerdi ..
Ama artık insanlar herşeyin farkındalar ,herkes eğitimli ,ayrıca artık herkes demokrasinin de oy vermenin de gerekliliğini anlamış durumda ..
bu videodaki insanların da konuşmalarından türk olmadıkları anlaşılıyor çünkü Türkçeleri yarım yamalak .
bunlar gitsin hilafetle yönetilen ülkelerde yaşasınlar ..
Haklısın ben de paylaşıp paylaşmamyı bu nedenle çok düşündüm. Şu bahsettiğin nedenlerden dolayı paylaşmasam mı dedim. Ama gerçekten komikler ve ben asıl amaçlarını anlayamadım ve kimsenin etkileneceğini düşünmüyorum bu videodan.
Oy vermeyince hilafete falan gitmiyoruz ki hani amaç o olsa anlayacağım. Eğitimsiz cahil de olsa hilafet de istese herkes bu videoya bir tarafıyla güler. Bu videoyu yiyecek insanlar saadete oy veriyordur bence. Akpye de değil. O nedenle amaçsız geldi.
Oyunculuklar berbat zaten. Adamlar necidir nerelidir belli değil. Hepsi Arap gibi. Hani şöyle azıcık esmer kardeşlerimizi çekmişler hadi bir şaka yapalım demişler gibi. Belki fikir alışverişinde bulunuruz da istedim aslında.
bak işte sende bir fikir oluşturmuş
bu insanlar saadete oy verir diyorsun
hiç alakası yok ,böyle yaftalamak yanlış
saadet partisinde de hilafet isteyen kalmadı artık merak etmeyin
insanlar değişti ,hiç kimseyi bir etiketin içine koymamak lazım