öykü 1 yaşında

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
07 temmuz da aldım seni kucağıma yumuk gözlerle zar zor baktın bana
şimdi kocaman oldun kucağımda
dunyama ışık saçtın nur yüzlüm doğum günün kutlu olsun nice yıllara seni çok seviyorum anneciğim
iyi ki varsın iyi ki benimsin

ilk yorum benden gelsin kıyafeti gibi tam bir melek olmuş doğum günüde kutlu olsun bebişinizin... daha nice güzel yıllara

ALLAHIM nice nice uzun yaşlar nasip etsin... cok guzel gozukuyor her şey.... kızında cok tatlı
ALLAHIM bizede göstersinn nice nice uzun yaşlarını yavrularımızın ..

sağolun kızlar teşekkür ederim
allah herkeze nasip etsin
nice uzun yıllar doğum günlerini kutlayalım yavrularımızın

beyaz melek
nice yıllar kuzularımıza cnm bnm.meünümüz aynıymış tek değişik yanı pastamzıın şekli ile mekan..ben ev taşıdığım için evimde kutlayamadım.bu arada bizde melek kanatları takmıştık kızıma teyzesi pembiş pembişş kanatlar beyaz gelinlik tam ısırmalık olmuştu..dünün en güzel süprizi emeklemeyen sürünmeyen kızım dün yardımsız ilk adımını attı yaşını karşılamak diye buna denir sanırım canım..
öykücük çok şirin olmuş,minik mucizelerimiz bizim.benim için öp bal yanaklarından...

sağol canım
yazıları güzel olsun görmek isterdim kızını da
hepsi birer melek bu mucizeler
allah ayırmasın kızınla sizi de sağlıklı ömürleri olsun
öykü 10-11 aylıkken başladı ilk adımlarını atmaya
şimdi baya yürüyo:1hug:

teyzesi amin inşş.ada kuzum prematüre temmuz doğumlu ama 7 aylık doğdu normalde düzeltilmiş olarak 10 aylık..böyle oluncada ben bazı şeyleri yapmadı diye üzülmuyorum varsın saglıklı olsun da geriden gelsin 2 ay ne önemi var..o 26 gün küvezde yattığında neler çektim tam 12 gün dokunamadım cam arkasında sabaladığım olurdu da vicdana gelip bi dokundurtmazlardışimdi onunla kaliteli zaman geçirmek için elimden geleni yapıyorum,kasmıyorum döksün kırsın umrumda değil gülsün eğlensin bazı şeyleri de geç yapıversin teyzesii:)
canım bu arada aşılarını yaptırdınız mı öykücüğün?su çiçeği salgını var dediler bana yarın gidip yaptırcam ben de kuzunu ve seni öpüyorum cnm iyi geceler..

tabili öyle
varsın allah ne zaman izin verirse o zaman yapar onlar tüm gelişimlerini
sağlıklı olsunlarda varsın geç yürüsün varsın erken
hem gayet ideal bence
maşallah sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
biz 6 temmuzda doğum gününden önce yaptırdık aşımızı canım
sen de yaptır allah korusun meleklerimizi

Maşallah .
Allah nazarlardan Saklasın .
Nice Mutlu Senelere inşallah.

sağol cnm inş...ateş yaptımı canım aşılar?biz diş çıkarıyoruz bugün tüm gün ateşliydik ve isalimizde vardı acaba bi kaç gün ertelesemmi dıyorumç..

maaşallah öykücüğe,beyaz melek olmuş
nice sağlıklı,mutlu yıllar dilerim

ıki güzel melek...
çok ama çok tatlısınIZ güzünüzdeki gülücükler hiç bir zaman solmasın
doğum günün kutlu olsun öykücük sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara

Son düzenleme:
ama amaa amaaaa çok tatlı maşşalllaaah yaaa ikinizde harika görünüyorsunuzz ne cabuk büyüyüp 1 yasına girdiler kızımda 1 hafta sonra tam 1 yasında olucak Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin meleklere hiç ayırmasın bizlerdena.s.

maşallah öykü ye:) demek 1 yaşına girdi öykü...allah nice uzun uzun ömürler versin canım...ikinizde çok şıksınız...

öyküye masallar diyarı ailesinin yanında bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur diliyorummmm....

buda sanal hediyem olsun kızımıza :)

Son düzenleme:
melekcim ikinizde dünya tatlısı olmuşsunuz..masum kızım benim tam bir melek olmuş..sağlıklı uzun ömürlere inşallah.allahım sizi nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…