oylama başlasın!!!!

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.443
3.150
373
kızlar size bir soruuuuu
c.tesi günü nişanımız olacak olan arkadaşla dün gece itibarıyle kavga ettık ve bugun hıc konusmadık.az öncede bı kız arkadasım aksam diger kızlarla bulusalım dıye bı davette bulundu.sözlum iş çıkışı aksam gezmelerıne uyuz olur ve bu aksam ben bu davete gitmelimiyim gitmemelimiyim??
siz olsanız ne yapardınız?????

kızlar size bir soruuuuu
c.tesi günü nişanımız olacak olan arkadaşla dün gece itibarıyle kavga ettık ve bugun hıc konusmadık.az öncede bı kız arkadasım aksam diger kızlarla bulusalım dıye bı davette bulundu.sözlum iş çıkışı aksam gezmelerıne uyuz olur ve bu aksam ben bu davete gitmelimiyim gitmemelimiyim??
siz olsanız ne yapardınız?????

ne kadar konuşmasanız da siz sözlüsünüz ve onun hoşlanmadığı bişeyi o yapsa da siz yapmayın bence. en azından yarın ona laf söylemeye hak vermemiş olursunuz...

bu aksam antalyaya gidicek arkadasımı son görme şansım bu bir..
ikinciside sözlümle tartışmalıylken gidipte orda gülücükler saçmak zor gelıyo
yanı her ıkı yönüylede sıkıntılı bı durum oldu benım ıcın oyuzden siz olsanız ne yapardınız demek ıstedım.
bir erkegın her dedigini yapmak,yeni yeni isteklerle gelmesine sebep olmaktan başka bir işe yaramıyo.tecrübeyle sabit:26:

Gitmem. Daha sonraki herhangi bi küslükte, ona dilediğini yapabilme hakkını tanımış olurum. Bu durum iyice fitil bir duruma döner yani.

Back
X