Teşekkür ederim,Erdem ya da Kerem Şeker çok güzel oluyor bence :) hayırla sağlıkla gelsin inşallah.
Kafam çok karışık bu isimlerden biri olacak ama hepsinin de bi hikayesi var iste.Erdem dedim canımcım :))
Amin,inşallah.Deniz ismini hep bir başka severim,
sağlıkla gelsin oğluşunuz:))
Biz hiç düşünmedik canım. Önce bi cinsiyetini öğrenelim. Bu kez babası isim verecek zaten. Abisi abim olsun diyor o nasıl olacaksa :)))) kendinden büyük olacak sanıyor galiba :)Kafam çok karışık bu isimlerden biri olacak ama hepsinin de bi hikayesi var iste.
Cok zor bu isim secme olayı, sabit bi isim yoksa yani.
Sen kiz, erkek isim belirledin mi kafanda ?
Cihangir ogrendi mi kardesi olacagini ve büyük ihtimal ismi o koyar*
(Genelde oyle oluyor)
Cok tatli bir istekmis ama cok şeker ya.Biz hiç düşünmedik canım. Önce bi cinsiyetini öğrenelim. Bu kez babası isim verecek zaten. Abisi abim olsun diyor o nasıl olacaksa :)))) kendinden büyük olacak sanıyor galiba :)
Cok teşekkür ediyorumDeniz Şeker demek istedim, çok şirin bir bebek canlandı gözümde. Sağlıkla gelsin inşallah
Kerem i kv onerdi, annem gibi cok severim o yuzden listemde.Kerem dedim çünkü oğlumun adı her yaşta kullanabilicegi bi isim anlamı güzel... bir gun tekrar bir oğlum olursa Ömer olsun isterim bu isim de çok hoşuma gidiyor
Amin Allah razı olsun sizden.@KARABATAK_ bu arada hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Rabbim kolay doğumlar nasip eylesin
İnşallah. Kız çocuğu olanlar hep hava atıyor kız başka diye. Anlamak isterim gerçekten öyle mi diye...Cok tatli bir istekmis ama cok şeker ya.
Inşallah gönlünden geçen nasip olmustur, ogrenince bana da söyle lutfen.
Kerem Şeker,Merhaba arkadaşlar.
Rica etsem anketime katılır mısınız?
( Soyadımız Şeker )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?