öyle bi derdim varki Çözümü yok

karmasa beli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
53
9
benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen

Ben tam olarak anlamadım ya da anlamak istemedim. İlk eşinizle hala evliyken eski sevgilinizle iletişim kurup, daha sonra çocuğunuzu da babasına bırakıp şimdiki eşinizin yanına mı kaçtınız? Hayır durum buysa kusura bakmayın ama ben sadece günahsız çocuğunuza üzüldüm bu konuda.

Böyle çocuk gibi eski sevgili derdiyle yanacaksanız neden çocuk yaptınız eski eşinizden?Bi de şimdi bi çocuk daha var.Valla kusura bakmayın kendi yaptığınız yanlışlar yüzünden kendinize verdiğiniz zarar umrumda değil.o iki çocuğa acıdım ben.bir de eski eşinize.ailenize yaşattığınız utancı saymadım bile.Onur bi insanda olması gereken en önemli erdemdir.bi anlık dürtünüzle hareket edip bir çok kişiye zarar vermişsiniz...

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep

Hee bacım hee..
Büyü değil, hatta kedidir o kedi...

Hayatınızda yaptıklarınızın sorumluluklarını 'kendi' üzerinize alın.
Hiçbir şey çözümsüz değildir, yeter ki içinizde azim olsun.
Bu yolu seçtiniz, hata yaptınız diye ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz.
Hatanızın telafisi vardır, boşanın!

Büyü de bu yılın modası kardeş.Çocuğum üni.yi kazanamadı bi arkadaşı büyü yaptı,oğlum boşandı dünür kesin büyü yapmış.kızım evden kaçtı kesin biri büyü yaptı.bu birileri kimse başka işleri yok hep büyü yapıyorlar zaten...
İmkansız mı?hayır.ama her yaşanan kötü olayda en kolay cevap büyü olmuş artık

Valla yaşadığınız her şeyi hak etmişsiniz. İlahi adalet dedikleri tam anlamıyla bu olsa gerek.
Çözümünüz var. Eşinizden ayrılmak ve yeni bir hayata başlamak. Ha ben eski eşinizin yerinde olsam kızın velayetini asla size vermem ama oğlunuzu bu hayattan kurtarma şansınız var en azından.

benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen
Kendi seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz zevki sefanız için kızınızdan bile vazgeçmişsiniz ne denir ki:KK43:

evet aldatmış oldum ama aslında amacım o değildi mesaj yazarken kendimi söylemicektim sadece işte ne yapıyo falan öğrenecektim ama işin bu boyuta ulaşacağını bilsem adını bile almazdım ağzıma o derece.

aslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum

anlamadımki erkek olan evladınız eski sevgilinizden mi? kendi kendinizi yakmışsınız biz nediyebilirizki.

Yaptiginiz hatanin ustunu buyu diyerek ortmeye calismanizda ayri bir ironi. Onun yerine aklinizi basiniza toplayip kendinize yeni bir yol cizin. Artik cocuklariniza layik bir anne olun derim.

aslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum
Valla ben yasa olsam size çocuk vermem'....sizin gibilere gram saygımda yok :KK43:

X