- 12 Mayıs 2015
- 53
- 9
- Konu Sahibi karmasa beli
benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen