Öyle bir çıkmazdayım ki :(

Daha fazla ne diyebilirim ki
kv dedim zaten
bak anne ben 8-5 çalışan biriyim
Bana güvenme ben senin dizinin dibinde oturamam
Yeri geldiğinde şehir dışına, yurt dışına giderim ben
Sonra demeki ben yalnızım ben size güvenip gelmiştim diye
pekı merak ettım soyler mısınız ne dıye gelıyorlar ? 5 kısı sulalece
madem kımselerı yok nıye ?

Merhaba kızlar. O kadar büyük bir çıkmazdayım ki. Sanki bir kaç günde 10 yıl yaşlandım. Eşimle ve ailesi ile olan problemlerimizi biliyorsunuz.
Kv lerle aramızda 700 km yakın mesafede yaşıyorduk. Kv den bazı özel problemden dolayı artık yaşadıkları yerde kalmayacaklar. Eşim bizim olduğumuz şehre getirecek, gerekirse aynı apartmandan ev tutacak. Genç bir kv iki kayın, iki görümce.....
Ama eşimin alesi ile pek anlaşamıyorum ve eşim hiç bir zaman bana sende haklı olabilirsin fırsatını bile vermiyor. Hiç bir konuda....
Ben mutsuz olacağımızı hatta boşanmaya kadar bile gideceğimize eminim. Fakat ben mutlu olacağım diye 5 kişinin mutsuz olmasını isteyemem. Bu bencilliği yapamam.
Eşime söyledim sen adil, adaletli olabilecekmisin dedim. Ben kendime güvenemiyorum dedi. Bende daha bir aylık evliyken kız kardeşlerinin sana söyledikleri yalanla boşanma aşamasına gelmiştik dedim. Cevapsız kalıyor. Ben kendimde bir kez daha bunu kaldırabilecek gücü göremiyorum dedim.
Anlayacağınız hayatım alt üst oldu...
Yorgunum...
Bitkin...
Mutsuz...

Eşiniz suan kendine güvenemiyor bu konuda besbelli ama sizde onun karisisiniz bi çizgide durması lazım geldiklerinde iyi davran bir süre hataları oldumu altdan al biliyorum zor ama eşinden görsün bu yaptıklarını o zaman derki onlar bisey diyince benimde karim size bunlari bunlari yapti hakkini yemeyin der .. Sen kaleyi içten fetih etmeye bak başka çare yok. .

Insan evlilikten soğutuyor bu erkek aileleri özellikle.. helede görümceler.. neyse canım senin adına çok çok üzüldüm. Kaç yaşındasın eşinle ne bileyim nisanliyken falan bunlari farketmedin mi cünku bu cok büyük bir olay yani keske önceden ayrılsaydinz. Esini savunamayan adamdan inanki hayır gelmez. Bencillik falan değil senin istedigin. Bak ben bunu büyüklerimden hatta çok iyi hocalardan, psikologlardan da duydum. Evlendikten sonra eş ve cocuklar ilk plana alinmali. Doganın kanunu bu ve bunuda ailede kabullenmeli. Ben bile simdiden aileme evlenene kadar yanlarında olabilecegimi belirtiyorum ki ailem benden bisey beklemiyor bile. Ama sen eger tavrinı koymazsan bu iş devam etmez üzgünüm. O zaman evlenmeyecekti canım. Benimde bir görümce adayım var düsman basına mesela ve ben şuanda sevgilimin hareketlerni gözlemliyorum. Iki kere kırdı beni hic bir laf etmedigim halde ailesi yüzünden. Ayrilmayı düsünyrm. Iki taraf saygili olacak. Onlar icin seni kıriyorsa senin icinde onları kırsin o zaman yada orta yolu bulsun. Ama boyun eģme ailen ne diyor bu duruma ?

allah yardımcınız olsun. sizi çok iyi anlıyorum
inşallah herşey gönlünüzce olur
çok fazla muhatap olmayın, mesafeli olun, ve size tek tavsiyem eşinizin vazgeçilmez olduğunu eşinize hissettirmeyin
ben tam 5 yıl boyunca kv nin yaptıklarını çektim,eşime belli etmemeye çalıştım, yaşlıdır idare et dedim ama baktım iş yuvamı yıkmaya gidiyr ve üstelik ufak bir de kızım var buna rağmen eşime rest çektim.gerekirse onu boşayacağımı dile getirdim.
az da olsa eşim aklını başına topladı
ha bu arada o aklını başına topladı ama giden benim sağlığım oldu
hiçbir şey sizden daha önemli değil.bunu kesinlikle unutmayın
umarım eşinin ailesi yanınıza taşınsa bile evliliğinizde sorun yaşamazsınız.

zaten hep bu erkeklerın aılelerı anacıkları ozellıkle hep çile çekmiş hep ezilmişler
bizim ailelerimiz kraliyet ailesinden gelmiş bizimkiler hiç zorluk görmemiş
ezilen çile çeken insan mülayim olur seytan olmaz,
madem gelmek zorundalar ya aynı mahalle falan da olabilir niye özellikle aynı bina ?
hayır belayı cagırır gıbı nıye ?
Hep yanlarında olacağız
O yüzden
Allah var kayınvalidemi çok kötü diye günahına giremem
Ama görümcelerim iyi değiller bana karşı

Insan evlilikten soğutuyor bu erkek aileleri özellikle.. helede görümceler.. neyse canım senin adına çok çok üzüldüm. Kaç yaşındasın eşinle ne bileyim nisanliyken falan bunlari farketmedin mi cünku bu cok büyük bir olay yani keske önceden ayrılsaydinz. Esini savunamayan adamdan inanki hayır gelmez. Bencillik falan değil senin istedigin. Bak ben bunu büyüklerimden hatta çok iyi hocalardan, psikologlardan da duydum. Evlendikten sonra eş ve cocuklar ilk plana alinmali. Doganın kanunu bu ve bunuda ailede kabullenmeli. Ben bile simdiden aileme evlenene kadar yanlarında olabilecegimi belirtiyorum ki ailem benden bisey beklemiyor bile. Ama sen eger tavrinı koymazsan bu iş devam etmez üzgünüm. O zaman evlenmeyecekti canım. Benimde bir görümce adayım var düsman basına mesela ve ben şuanda sevgilimin hareketlerni gözlemliyorum. Iki kere kırdı beni hic bir laf etmedigim halde ailesi yüzünden. Ayrilmayı düsünyrm. Iki taraf saygili olacak. Onlar icin seni kıriyorsa senin icinde onları kırsin o zaman yada orta yolu bulsun. Ama boyun eģme ailen ne diyor bu duruma ?
27 yaşındayım
3 yıllık sevgililiğimiz vardı
yani ondada bir iki saat görüşmelerimde olayın bu denli ciddi olabileceğini düşünmemiştim
Çünkü ailesi ile herhangi bir muhabbetim yoktu
Ailem aslında boşanmayı düşünecek kadar anlaşmazlıklarımız olduğunu bilmiyor

allah yardımcınız olsun. sizi çok iyi anlıyorum
inşallah herşey gönlünüzce olur
çok fazla muhatap olmayın, mesafeli olun, ve size tek tavsiyem eşinizin vazgeçilmez olduğunu eşinize hissettirmeyin
ben tam 5 yıl boyunca kv nin yaptıklarını çektim,eşime belli etmemeye çalıştım, yaşlıdır idare et dedim ama baktım iş yuvamı yıkmaya gidiyr ve üstelik ufak bir de kızım var buna rağmen eşime rest çektim.gerekirse onu boşayacağımı dile getirdim.
az da olsa eşim aklını başına topladı
ha bu arada o aklını başına topladı ama giden benim sağlığım oldu
hiçbir şey sizden daha önemli değil.bunu kesinlikle unutmayın
umarım eşinin ailesi yanınıza taşınsa bile evliliğinizde sorun yaşamazsınız.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Eğer kendini eşini ve mutluluğunuzu düşünüyorsan uzak tut başka bir yerden tutsunlar evi eğer çalışmıyorsan çalışmaya falan başla mümkün olduğu kadar az zaman geçir onlarla bide şunu sakın unutma herzaman onların yanında eşine mükemmel davran ve eşin yanındaykende her istediklerini yapıyormuş havası ver eşin yokkende direk mesafeni koy .....

Adam açıkça söylemiş ben seni korumam onları tutarım kendime de guvenmiyorum doldurusa da gelebilirim
Bence kendinizi hazırlayın en kötü ihtimale
Sizin arkanızda olmayan değer vermeyen biri için ne kadar savasabilirsiniz ki
Bir de şu var onca emeğe onca zamana DEĞER Mİ
:KK9::KK9:

Görümcelerin, kayınların yaşları kaç?
Kendi kendilerini, annelerini omuzlayacak güçleri yok mu da evli abiye yük olmayı seçiyorlar.

Hadi aynı şehre getiriyor, aynı apartman neden?

Sen çok fazla iyi niyetlisin.

Eşin de yüzsüz yüzsüz kendime güvenemiyorum diyor oh ne ala!
Merak etme güzel olacak her şey diye palavra atsa daha iyiydi dedirtti ya bana kendisini kutluyorum. :)

Yerinde olsam aynı şehir amenna aynı apartmana getiriyorsan, şimdiden ben gideyim masraf olmasın getir bu
eve yerleştir sonumuz belli derdim.

Görümcelerin, kayınların yaşları kaç?
Kendi kendilerini, annelerini omuzlayacak güçleri yok mu da evli abiye yük olmayı seçiyorlar.

Hadi aynı şehre getiriyor, aynı apartman neden?

Sen çok fazla iyi niyetlisin.

Eşin de yüzsüz yüzsüz kendime güvenemiyorum diyor oh ne ala!
Merak etme güzel olacak her şey diye palavra atsa daha iyiydi dedirtti ya bana kendisini kutluyorum. :)

Yerinde olsam aynı şehir amenna aynı apartmana getiriyorsan, şimdiden ben gideyim masraf olmasın getir bu
eve yerleştir sonumuz belli derdim.
Sırasıyla söyleyeyim en büyük görümcem ve kaynım 23, 19 yaşlarındalar
Küçükler ise 10 ve 14 yaşındalar.
Eşime sorsanız bu dünyada ki en kötü insan benmişim
Allah sana muhtaç etmesin dedi
Ben kendi mutluluğumdan vazgeçip onlar mutlu olsun diye çabalarken
Eğer bana güvenseymiş ilk günden gelirlermiş

Eğer kendini eşini ve mutluluğunuzu düşünüyorsan uzak tut başka bir yerden tutsunlar evi eğer çalışmıyorsan çalışmaya falan başla mümkün olduğu kadar az zaman geçir onlarla bide şunu sakın unutma herzaman onların yanında eşine mükemmel davran ve eşin yanındaykende her istediklerini yapıyormuş havası ver eşin yokkende direk mesafeni koy .....
Çalışıyorum çok şükür
Hemde 8-5

Back
X