Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bayram tatilimiiiiiii
hallahalla ya o bölümler önceden çekiliyo zaten
kime tatil ediyolar
bizemiii
istemem tatil falan hıh:22:

İyi de bölümler resmen oldu bittiye gelir.

Tatil çok mantıklı.

Açıkcası ben salı günü benim dizim var deyip de çekilemem kenara.

Bayram sonuçta

küçük osmanın büyümüş hali mi taner birsel olacak?

Evet canım seslendiren kişi de Taner Birsel zaten.

Günümüzdeki halini de Taner Birsel oynayacak ilerleyen zamanlarda aksi bir durum ortaya çıkmazsa

inşallah ta taner birsel oynar.bi kaç sefer söyleşilerine denk gelmiştim çok karizmatik bi adam dı.

bu osmanın neresini herkes seviyor bir türlü anlayamıyorum ben.evet çocuk olarak mükemmel rol yapıyor da hiç sevimli gelmiyor hatta itici.ne bileyim herkes bayılıyor ben şaşırıyorum

bu osmanın neresini herkes seviyor bir türlü anlayamıyorum ben.evet çocuk olarak mükemmel rol yapıyor da hiç sevimli gelmiyor hatta itici.ne bileyim herkes bayılıyor ben şaşırıyorum

Evet , sürekli hüzünlü ifadesi var , çocuk mutsuz ve için için ağlıyor.. Çevremdeki çoğu kişi de çocuklarının etkilendikleri için izlemediklerini söylüyorlar.Çocuk üzerinden bu kadar da drama olmaz ama yaaa...

kızlar herkese farklı hissettiriyor demekki bende çok seviyorum tatlı geliyor kanı şirin diye bi tabir vardır ya aynen öyle :31:

Benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz, sizin beğendiğinizi ben.

Bu normal birşey şaşırmanıza gerek yok :34:

Evet , sürekli hüzünlü ifadesi var , çocuk mutsuz ve için için ağlıyor.. Çevremdeki çoğu kişi de çocuklarının etkilendikleri için izlemediklerini söylüyorlar.Çocuk üzerinden bu kadar da drama olmaz ama yaaa...

Evlerimizde bir alet var.

KUMANDA

İstemeyen kapatır izlemez.

Ama izleyememesinin sebebini de dizideki dram olarak gösteremez.

Dizinin başından beri belliydi zaten ne olduğu.

Her seferinde aynı tartışmaya ne gerek var ki.

Tv programları istemeyen kişinin izlemeyeceği, isteyen kişinin izleyeceği programlardır.

Seçenek boldur.

Beğenilmezse televizyon kapatılır.

Bu kadar basit!

.

arz talep meselesi.. acı seven bir toplumuz,o yüzden çok izleniyor..:))

Birde çocuklara neden dizi izlettirirki aileler onu anlamıyorum..

Son düzenleme:
Taner Birsel çok başarılı bir oyuncu onu bu dizidede göreceğime çok sevindim.
Ama ben şuanki oyunculardanda vazgeçemiyorum. Birden pat diye bütün oyuncuları değiştireceklerinide zannetmiyorum.
Geçmiş ve geleceği harmanlasalar nasıl olur.Çemberimde gül oya dizisi gibi.

herkezin sevdiği (sizin de dedğiniz gibi) sevimli geldiği o masum yüzüne bayıldığı osmanın topiğine böyle bi saçma yorumu sizde neden yaparsınız bende onu anlamıyor ve şaşıyorum sivrilmek içinmi dikkat çekmek içinmi? okuyun öğrenin neden sevildini acaba çoğunluk olan bizdemi tek olan sizdemi sorun?

herkezin sevdiği (sizin de dedğiniz gibi) sevimli geldiği o masum yüzüne bayıldığı osmanın topiğine böyle bi saçma yorumu sizde neden yaparsınız bende onu anlamıyor ve şaşıyorum sivrilmek içinmi dikkat çekmek içinmi? okuyun öğrenin neden sevildini acaba çoğunluk olan bizdemi tek olan sizdemi sorun?

Çocuk ya sonuçta çocuk işte nasıl sevimli olmaz nasıl itici olur..O bi lokmacık yavruyu bile konu ediyolar ben de buna şaşıyorum

Ben konuyu dağıtmaya çalışayayım..
Daha önce verildi mi bilmiyorum şöööölee bi baktım ama görmedim...

10. Bölüm Özeti
Ali’nin duruşmaya gelmemesi üzerine boşanma davası ertelenir. Acı haber tez
ulaşır, Cemile ve Hasefe Hanım da soluğu hastanede alırlar. Üç kadının yolu bu
kez hastane koridorunda kesişir. Endişeli ve gergin bekleyiş başlar. Baygın halde
yatan Ali’nin dudaklarından dökülen kelimelerse fitili ateşleyen kıvılcım gibidir,
Carolin’i kıskançlık krizine sokar.
Hakan bir kez daha Berrin ile konuşmaya çalışır ancak değişen bir şey yoktur.
Bunu kaldıramayan genç adam bir karar verir ve Resul’ü ziyaret eder. Ahmet ile
konuşmaya giden Berrin ise orada kendinden gizlenen bir gerçekle yüzleşmek
zorunda kalır.
Soner ile buluşmaya devam eden Aylin onunla bu kez çiftlik evine gider ancak
beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.
İnci öğretmene serenad yapmaya giden Mete’yi ise Necati takiptedir. Ancak
Mete’yi orada başka bir sürpriz daha beklemektedir.
Ali’nin taburcu olması yaklaşırken Carolin’in planları Hollanda’dan gelen bir telefon
ile bozulur.

Ali Cemileyi mi sayıklayacak acaba.Carolin'i kıskançlıktan kudurtacağına göre..

Taner Birsel çok başarılı bir oyuncu onu bu dizidede göreceğime çok sevindim.
Ama ben şuanki oyunculardanda vazgeçemiyorum. Birden pat diye bütün oyuncuları değiştireceklerinide zannetmiyorum.
Geçmiş ve geleceği harmanlasalar nasıl olur.Çemberimde gül oya dizisi gibi.

:31:aynı fikirdeyim..:61:

Back
X