- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
küçük osmanın büyümüş hali mi taner birsel olacak?
Evet canım öyleymiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayram tatilimiiiiiii
hallahalla ya o bölümler önceden çekiliyo zaten
kime tatil ediyolar
bizemiii
istemem tatil falan hıh![]()
bu osmanın neresini herkes seviyor bir türlü anlayamıyorum ben.evet çocuk olarak mükemmel rol yapıyor da hiç sevimli gelmiyor hatta itici.ne bileyim herkes bayılıyor ben şaşırıyorum
bu osmanın neresini herkes seviyor bir türlü anlayamıyorum ben.evet çocuk olarak mükemmel rol yapıyor da hiç sevimli gelmiyor hatta itici.ne bileyim herkes bayılıyor ben şaşırıyorum
Evet , sürekli hüzünlü ifadesi var , çocuk mutsuz ve için için ağlıyor.. Çevremdeki çoğu kişi de çocuklarının etkilendikleri için izlemediklerini söylüyorlar.Çocuk üzerinden bu kadar da drama olmaz ama yaaa...
Evet , sürekli hüzünlü ifadesi var , çocuk mutsuz ve için için ağlıyor.. Çevremdeki çoğu kişi de çocuklarının etkilendikleri için izlemediklerini söylüyorlar.Çocuk üzerinden bu kadar da drama olmaz ama yaaa...
herkezin sevdiği (sizin de dedğiniz gibi) sevimli geldiği o masum yüzüne bayıldığı osmanın topiğine böyle bi saçma yorumu sizde neden yaparsınız bende onu anlamıyor ve şaşıyorum sivrilmek içinmi dikkat çekmek içinmi? okuyun öğrenin neden sevildini acaba çoğunluk olan bizdemi tek olan sizdemi sorun?
[sıze="2"]
:92::92::92::82:
[/sıze]
ne oldu tüm çamaşırlar dökülmüş![]()
kazen geelmeden bn bi dökeyim istedim
havda acuk kavga kokusu varda
[sıze="2"]
kazen geelmeden bn bi dökeyim istedim
Havda acuk kavga kokusu varda
[/sıze]
:13:yok canım ben pek beceremiyorum o işi:96:
Taner Birsel çok başarılı bir oyuncu onu bu dizidede göreceğime çok sevindim.
Ama ben şuanki oyunculardanda vazgeçemiyorum. Birden pat diye bütün oyuncuları değiştireceklerinide zannetmiyorum.
Geçmiş ve geleceği harmanlasalar nasıl olur.Çemberimde gül oya dizisi gibi.