• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

evet arkadaşlar çoğu kişinin boşladığı eski etkisini kaybettiği düşünülen öbgz dizimiz,harika bir bölümle sezona veda etti sonunda. ama bence bu sezonun ennn etkili bölümüyle.neden sanki bir sezon boyunca boş boş sahnelerle geçiştirildi. yazık oldu bir çok izleyenini başka dizilere kaptırdı. ama bu son bölüm çok fenaydı yaaa.duygusallığın dibine vurdular yine eski formuna kavuştu sanki değilmi.
ali kaptana hepimiz beddualar ettik.kötülüğü,kabalığı,aksiliği,şiddeti derken yerden yere vurduk olmaz olsun dedik. ama bu son bölümde ali kaptan bize, diziyi bırakırken hoş bi sada da bıraktı.aylin ölecek belli. sonere şimdiden üzülmeye başladım. kızını da alır yurt dışına yerleşir. son sahnede cemilenin yüüzünde büyük bi hüzün vardı çünkü. oh be kenan en sonunda ona yakışır şekilde öldü. ama annesinin gemiye bakışı hüzünlüydü. dedim ya zaten bu bölüm baştan aşağı duygusal bi bölümdü yaa.
osamn büyümeyecekmi hiç derken anladık ki 80li yıllara gelinecek osman liseli olacak. acaba kim olacak. lütfen tanınmış bi ergen olmasın. yeni bi çocuk olsun. mesela meteyi bu dizide tanıdık ya işte onun giibi biri olsun.anlaşılan cemile karcı holdingden ayrılmış ya da holdingin adını değitirmiş. cemile triko yazıyordu tabelada. ayrıca sokak duvarında maraş olayları ile ilgili slogan gördüm.carolin ah carolin ne kadınsın be... tekneden nasıl da çıktı öyle. manyak kadın.çıkarsız iş yaparmı o. bence yeni sezonda cemileyi yine uğraştıracak.. off çok fena bölümdü etkisindeyim. hakana da çok üzüldüm ya. off hangi birini sayayım :(( nihal alamanyada işçimi olacakki. o dönemde alman gurbetçiler de var konu olarak işleyebilirler..metede aşkının peşinden gitmiş olmasın

ben bu sezon ilk 4 bölümden sonrasını izlemedim, seksenlere transfer oldum :) seksenler sezon finali yaptığından beri izliyorum. ama gördüm ki hiçbir şey kaçırmamışım. bomboş bir sezon geçmiş, bu akşamki bölüm hariç.

Ali kaptan ı belkı kurtarırlar ha? nolur sankı yaaaa:43::43::43::43::43::43::43:

Aylin i de ölecek gibi gösterdiler ama buyuk bı belırsızlıkle bıttı gene

kapının onunde oynayan küçük kız aylının kızı mıydı acaba ama osmanın daha kucuk olması gerekmez mı eger aylının kızıysa:44:
bence o kız aileden biir değil.mahalleden herhangi biridir. kullanılmayan evin kapısında evcilik oynuyordur. eğer ayliinin kızı olsaydı o evde yaşıyolar olurdu. ama evi gösterdiler harabe gibiydi. belliki evi öylece bırakmışlar. perili ev gibi olmuş.bi de cemile eve giden osmana ekmek al dedi. hala cemilenin merdivenli evinde oturuyorlar heralde.

hüzünlü bi sezon finaliydi...:5:

:14::14::14:

ali kaptana üzüleceğimi hiç düşünmezdim..:44::5:

bence o kız aileden biir değil.mahalleden herhangi biridir. kullanılmayan evin kapısında evcilik oynuyordur. eğer ayliinin kızı olsaydı o evde yaşıyolar olurdu. ama evi gösterdiler harabe gibiydi. belliki evi öylece bırakmışlar. perili ev gibi olmuş.bi de cemile eve giden osmana ekmek al dedi. hala cemilenin merdivenli evinde oturuyorlar heralde.
hmm evet ben bu yonden hiç düşünmemiştimmm offff içim paramparca ali kaptanın gomlegını ayakkabısını cemıleye werdıklerınde mahvoldum cemıle denıze koştu yaaa ağlayarak aman Allah ım:25:

cemilenin eline verdiler ali kaptanın ayakkabısı saati,gömleği. yetmedi. bi de cebinden o ucu yanmış resim çıktı yaaa.seyirciyi mahvettiler.
ya o mektup. tam son mektuptu. alyanslar..ah ah.sandala cemiel yazacak dedim ama "kaderim" taş gibi oturdu.

ne bölümdü ama gerçektende sezonun en muhteşem bölümü bu oldu,bende çok üzüldüm ali kaptana içim bi fena oldu,şimdi yeni oyuncular falan gelicek eski tadı olurmu,yada ali kaptansız aylinsiz nasıl olur bilemiyorum,osmanın yüzü şimdilik muamma bakalım,mutlaka yinede reklam filmlerinde filan oynamış bi çocuk olur osman karakteri kesin gördüğümüz birisidir bakalım şimdiden merak ediyorum:34:

Aylin öldü bence ama Ali Kaptan ölmez:43: Carolin gibi o da 3 gün nefes almasa 4. gün alır.Ama Aylin ölmesin ya:5::5:

cast ajansları her yere ilan verdi dizi için yeni yüz arıyorlardı. bence osman'ı tanınmayan yeni sima oynayacak.

aylini ölecek dıye beklerken ,bombayı alı kaptanı oldurerek yaptılar .

eger aylın'de oldu ıse ,aylın ıcın bıraz eksık fınal gıbı oldu .

tamamen alı kaptana yöneldıler.üst üste drama baglamamak ıcın

fınali ali kaptanla bıtırdıler .aylının durumu belırsız suan da .

ama buyuk ıhtımalle o da oldu .

evin önunde kı aylının cocugu degıldı bence .sonuc da suprız bır oyuncu

olarak yenı sezona saklarlar hemen gostermezler osmanı gostermedıklerı gıbı .

zaten osmanın alı kaptanın evıne baktıgın da ev harebeye donmustu .

ali kaptan olunce evi oylece bırakmıslar bellıkı .osman da tam babasına cekmıs ,

omzun da ceketıyle sallana sallana yuruyusu aynı babası :9:

mahalle ahalı hıc degısmemıs ,1 yas bıle atmamıslar :) osman sırık gıbı olmus cemıle

yaslanmıs ,masallah mahalle ahali aynı :) benım dıger merak ettıgım ;

osman buyudu cemıle yaslandı aylının cocugu rahat9-10 yasın da ,pekı hafıze ana ne oldu ?

hala yasıyor mu acaba :44: hafıze ana zaten rahat 80 yasın da gıbıydı .sımdı de yasıyormudur

merak ettım valla :44:

İlk sezon bitiminde Balıkçı vurulduğu sırada Osman anlatırken, bunları bana Berrin ablam ve Mete abim anlattı demişti, Aylinin adı geçmiyordu. Aylin diziden çıkacak (yani öldü)
Ali kaptan yok..
Dizi yeni sezonda 10 yıl sonra diye başlayacağı için Osmanın yerine yeni birisi başlayacak.

Petekkaya diziden ayrılmasıyla birlikte bıyıklarını da kesti.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya bu gecce diziden ayrılacak. Daha önce bunu dile getirmeyen Petekkaya ilk kez diziden ayrılacağını açıkladı. Başarılı oyuncu dizi boyunca uzattığı bıyıklarını da kesti.

Erkan Petekkaya, Twitter hesabından diziden ayrıldığını böyle duyurdu;

"Bu aksam benim son bolumum gercekten cok basarili bir is yaptik emegi gecen herkese sevgilerimi saygilarimi sunuyorum. Evet diziden ayrildim."

$erkanpetekkaya3(1).webp

diziyi coktandir takip etmiyorum burdan okuyunca sezon finaline bi goz gezdirdim cok duyguluydu,
gazetede ali kaptan aylin ve osmanin diziden ayrilacagi yaziyordu aylinin olecegi osmanin buyuyecegi ali kaptaninda donmemek uzere denizlere acilacagi,
osmanin buyuk halini oynamasi icin oyuncu arayisindaydilar e sezon finalindeki osman olduguna gore bulmuslar demekki :44:evin kapisindaki kiz aylinin kizimiydi acaba ama soner bakar eger aylin olduyse yeni sezon guzel olacak gibi belki takip ederim tekrardan...

Aylin'in kızı neden 9-10 yaşında olmalı anlamadım. Osman okula başladığında çok pasifti falan. Aradan bayağı bir zaman geçmedi mi yahu? Sondan önceki bölümde de okulda bilgi yarışması vardı dedi. Bence osman 3. sınıfta falan. Zaman da anca 6-7 yıl ilerlemiştir. Kapıdaki kız kesinlikle Aylin'in kızıydı. Ama şöyle bir saçmalık yok mu? Ev resmen harabeye dönmüş. Harabede Cemile'nin ne işi var? Orada yaşanmıyor ve Cemile başka bir sebepten gittiyse o çocuğun oyuncakları orada ne geziyor, üstünde oturduğu minder hazır mı bekliyor? Ve çocuğun o kapı ağzında yüksek bir yerde oynaması çok saçma olmuş, sırf Aylin'in çocuğu olduğunu ve büyüdüğünü göstermek için... Dizinin Ali Kaptan'ı, Aylin'i ve Osman'ı çıkınca geriye ne kalıyor anlamadım. Yeni sezon çok sündürme olarak ilerleyecek gibi.

Çok duygusal, hüzünlü harika bir bölümdü ama sonu çok kötü bitti bence. Ali Kaptanın diziden çıkması hiç iyi olmadı. Seneye eski tadının olacağını zannetmiyorum. Bu sene final yapmalıydılar ...Ali Kaptan diziden çıkmamalıydı zaman atlamasını da en son FİNAL bölümünde yapmalıydılar. Herkese ne olduğunu ve Osmanın büyümüş halini FİNAL bölümünde gösterselerdi çok daha güzel olurdu...... :43: :43:

Kenan öldüya nasıl mutlu oldum
O girdiğinden beri izlemiyordum
Tabi senaristler yine sacmalayıp adamı diriltmezlerse:37:

Aylin'in kızı neden 9-10 yaşında olmalı anlamadım. Osman okula başladığında çok pasifti falan. Aradan bayağı bir zaman geçmedi mi yahu? Sondan önceki bölümde de okulda bilgi yarışması vardı dedi. Bence osman 3. sınıfta falan. Zaman da anca 6-7 yıl ilerlemiştir. Kapıdaki kız kesinlikle Aylin'in kızıydı. Ama şöyle bir saçmalık yok mu? Ev resmen harabeye dönmüş. Harabede Cemile'nin ne işi var? Orada yaşanmıyor ve Cemile başka bir sebepten gittiyse o çocuğun oyuncakları orada ne geziyor, üstünde oturduğu minder hazır mı bekliyor? Ve çocuğun o kapı ağzında yüksek bir yerde oynaması çok saçma olmuş, sırf Aylin'in çocuğu olduğunu ve büyüdüğünü göstermek için... Dizinin Ali Kaptan'ı, Aylin'i ve Osman'ı çıkınca geriye ne kalıyor anlamadım. Yeni sezon çok sündürme olarak ilerleyecek gibi.

cemile ıslettıgı trıko atolyesındeydı .o harabeye dönmus evde degıldı .

bence o evde suan da kımse oturmuyor .onu da soyle anladım ;

osman uzun uzun o harabe eve baktı .evin o halini özellikle gostermek ıstemısler .

oraya baska komsular tasınmıs ,kapıda kı cocuk da bence kesınlıkle aylının kızı degıldı

aylinin kızı olsa bu kadar silik bı sahne olmazdı .

yenı sezon ıcın oyuncuları sımdı gostermezler ,suprız yapmak ıcın .

osmanı da gostermedıler zaten .o kız buyuk ıhtımalle evın yenı sahıplerının kızıdır .

mesaj tekrarı:/

[/B]

Son düzenleme:
Back
X